10 manieren om geld te verdienen met bodypainting

10 manieren om geld te verdienen met bodypainting

Overweeg je om je brood te verdienen (of in ieder geval een beetje bij te verdienen) door bodypainting te doen? Is het zelfs mogelijk om je brood te verdienen met bodypainting? Ja, je kunt goed geld verdienen als ‘pro’ bodypainter, en zelfs kinderen van slechts twaalf jaar hebben goed geld verdiend (zoals $ 500- $ 400 per middag) door eenvoudige schildertechnieken te gebruiken, zoals tijdelijke tatoeages met airbrush op beurzen en festivals.

Het is misschien moeilijk te geloven dat er zoveel verschillende manieren zijn om geld te verdienen met bodypainting. Ik weet dat toen ik voor het eerst de kunst van het bodypainten ontdekte, ik dacht dat je misschien wat tijdelijk geld zou kunnen verdienen op een feest of kermis. Maar er zijn nog veel, veel meer mogelijkheden, zoals u zult zien.

Hier zijn slechts 10 manieren waarop u betaald kunt worden om bodypainting te doen:

1. Bodypainting doen op feestjes. Je kunt jezelf voor een nacht of een dag inhuren en betaald worden per uur of een vast bedrag voor het evenement.

2. Feestgangers schilderen voordat ze naar een feest of evenement gaan. Thema- of vakantiefeesten zijn hiervoor een goede gelegenheid. Zorg ervoor dat je vermeldt dat je hun vrienden ook kunt bodypainten!

3. Als professionele bodypainter voor het theater. Je zou één show voor korting kunnen doen om binnen te komen en wat erkenning te krijgen, als je nog geen trackrecord hebt.

4. Reis mee met het circus als hun ‘in house’ visagist.

5. Word de officiële bodypainter voor een dansgezelschap. Nogmaals, je zou kunnen werken voor een lage vergoeding of zelfs gratis om binnen te komen.

6. Alleen schminken biedt verschillende mogelijkheden: feesten, festivals, beurzen en speciale evenementen zijn allemaal mogelijke plaatsen om je te vestigen. Zorg er wel voor (zoals bij al deze opties) dat u de juiste, niet-allergene verf gebruikt die alleen bedoeld is om te schminken.

7. Speciale evenementen zoals diploma-uitreikingen, vieringen, fondsenwervers en reünies.

8. Sportevenementen: het schilderen van fans in hun teamkleuren en symbolen heeft een lange traditie.

9. Festivals over de hele wereld. Er zijn over de hele wereld verschillende festivals specifiek voor bodypainting, maar er zijn er nog veel meer die een geweldige plek zouden zijn voor bodypainting. Zoek de festivals bij jou in de buurt op en ontdek hoe je een verkoper kunt worden en wat hun eisen en regels zijn.

10. Leer anderen bodypainten. Je zou een eenmalige workshop kunnen geven, doorlopende groepslessen kunnen geven of zelfs een online cursus bodypainting kunnen doen (zoals ik nu doe).

Ik hoop dat dit je een aantal goede ideeën geeft over hoe je geld kunt verdienen als bodypainter. Misschien heb je zelfs een aantal manieren bedacht die ik niet heb opgenomen… geweldig! Kies één methode, onderzoek wat je moet doen om aan de slag te gaan en ga ervoor!

Bonustip:

Hier is een geheime hint… aangezien je een van de bovenstaande mogelijkheden overweegt. Kies niet wat u denkt dat u het meeste geld zou opleveren… kies wat u denkt dat u het gelukkigst en het beste kunt doen. Je zult altijd meer verdienen door iets te doen wat je graag doet, op de lange termijn!

Bron: Jodina Meehan

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie