10 technieken om Thaise ladyboys te spotten

10 technieken om Thaise ladyboys te spotten

Als je een reis naar Thailand plant om mooie Thaise meisjes te ontmoeten, wees dan voorbereid op de verplichte “kijk uit voor trannies”-opmerkingen. Hoewel de opmerkingen na een tijdje oud kunnen worden, hebben ze enige verdienste. Als doorgewinterde reiziger door heel Thailand moet ik zeggen dat het soms erg moeilijk kan zijn om onderscheid te maken tussen echte Thaise vrouwen en katoeys (Thaise woord voor transseksueel, die vaak ook ladyboys worden genoemd). In Amerika en Europa zijn ze gemakkelijk te herkennen omdat het lichaam van mannen en vrouwen heel anders is gebouwd. In Thailand lijken de lichaamsbouw van mannen en vrouwen echter erg op elkaar. Daarom heb ik 10 technieken getest om ladyboys te spotten en uit te leggen welke technieken nuttig zijn en welke gewoon niet. Zie het als Myth Busters voor het spotten van travestieten. Laten we beginnen!

Techniek #1 Als de middelvinger aanzienlijk groter is dan de wijsvinger – Het idee is dat mannen aanzienlijk langere middelvingers hebben in vergelijking met hun andere vingers. Dit is volledig onjuist en je kunt niets uit deze techniek afleiden.

Techniek #2 Adamsappel is alleen zichtbaar bij mannen en nooit bij vrouwen – Dit is een geldige methode. Mannen hebben zichtbare adamsappels, vrouwen niet. Zowel mannen als vrouwen hebben adamsappels, maar het strottenhoofd van een man is groter waardoor het uit de nek steekt en dus zichtbaar is.

Techniek #3 Thaise vrouwen hebben kleine, tengere voeten, terwijl Thaise vrouwen grote voeten hebben – Ja, de meeste Thaise mannen hebben grotere voeten dan vrouwen. Maar zo veel groter zijn ze niet. Ik ken ook enkele mooie Thaise meisjes die erg klein zijn, behalve dat ze grote handen en voeten hebben. Dus als je vermoedt dat een Thaise vrouw eigenlijk een katoey is, zorg dan dat je meer bewijs hebt dan een grote schoenmaat.

Techniek #4 Katoey’s kunnen niet “de wandeling lopen” – Thaise vrouwen lopen met zo’n gratie en schoonheid. Thaise meisjes zijn waarschijnlijk de meest vrouwelijke wezens op aarde. Het is buitengewoon moeilijk om een ​​man te laten proberen hun sierlijke manier van lopen en heupzwaaien na te bootsen. Dus als je een dame ziet ploeteren met hoge hakken alsof ze meer op haar gemak is in basketbalschoenen, dan kijk je waarschijnlijk naar een tranny.

Techniek #5 Veel lichaamshaar – Thaise vrouwen hebben heel weinig lichaamshaar. Helaas ook niet voor Thaise mannen. Maar als je genoeg tijd doorbrengt met mooie Thaise meisjes, weet je dat er een absolute limiet is aan de hoeveelheid lichaamshaar die ze hebben en het is inderdaad minder dan een man. Een andere tip is dat, omdat Thaise vrouwen zo weinig beenhaar hebben, de meesten hun benen niet scheren. Als alternatief moet een ladyboy zijn/haar benen scheren om de illusie te wekken een vrouw te zijn.

Techniek #6 Veel gezichtshaar of te veel foundation? – Ik heb eigenlijk ladyboys gezien na een lange nacht met stoppels. Maar als je ze vroeg in de nacht opvangt na een gladde scheerbeurt, kan het moeilijker zijn. Bovendien hebben Thaise mannen veel minder gezichtshaar dan westerse mannen, dus het kan moeilijk te herkennen zijn voor het ongetrainde oog. Een ding om op te letten is dat Thaise dames niet veel foundation dragen. De huid van een Thaise vrouw is zo glad en zacht dat er maar heel weinig make-up nodig is om de huid te bedekken. Thaise ladyboys daarentegen moeten foundation gebruiken om hun gezichtshaar te bedekken. Het is een dode weggeefactie.

Techniek #7 Je ziet er TE sexy uit om een ​​Thaise vrouw te zijn! – Ja, Thaise vrouwen kleden zich sexy. En ja, Thaise ladyboys kleden zich sexy. Het geheim is dat hoewel Thaise dames zich sexy kleden, het nog steeds een “conservatieve” sexy is. Als het lijkt alsof ze een heel korte, sexy rok dragen, is het waarschijnlijk dat de rok eigenlijk een korte broek is die eruitziet als een rok. Dat, of de Thaise meisjes dragen een korte broek onder de korte rok. Maar katoeys zijn niet zo conservatief en ultra sexy. Als je een zeer sexy dame ziet in een ongelooflijk onthullende en sexy jurk, is “zij” waarschijnlijk een “hij”.

Techniek #8 Je bent lang voor een Thaise vrouw. Bent u een model? – Als het antwoord nee is, heb je een ladyboy! – Alle Thai zijn naar westerse maatstaven kort. Maar heel weinig Thaise vrouwen zijn meer dan 1.80 meter lang. Als ze mooi en groter zijn dan dit, zijn het professionele modellen of kerels.

Techniek #9 Je beesten zijn te klein – Nog een moeilijke. Thaise vrouwen zijn zo klein dat ze kleine borsten kunnen hebben. Maar het hebben van GEEN borsten zou een aantal waarschuwingssignalen moeten afgeven!

Techniek #10 Waarom fluister je? – Ik vind dat deze techniek eigenlijk een van de beste is. Ook al zijn Thaise meisjes erg mooi, gracieus en aardig, ze praten heel hard! Dit geldt vooral wanneer ze met hun vriendinnen praten. Thaise dames lijken altijd hun “buitenste stem” bijna overal te gebruiken. Als een ladyboy je probeert te laten denken dat “hij” een “zij” is, dan zullen ze heel zacht en stil praten om hun norse stem te maskeren.

Gelukkig hebben Thaise vrouwen een geweldig gevoel voor humor. Ze begrijpen het probleem van een man en zijn meestal niet beledigd als je meteen naar buiten komt en hen vraagt ​​​​of ze een katoey zijn. Zorg ervoor dat je het op een speelse maar eerlijke manier vraagt ​​en je krijgt bijna altijd een eerlijk antwoord.

Bron: Drew Patterson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie