12 trucs om geld te besparen op babyspullen

12 trucs om geld te besparen op babyspullen

Babyverzorging in het algemeen kan erg duur zijn. Dit is de reden waarom nieuwe ouders, als ze de kans krijgen, moeten profiteren van besparingstechnieken als het gaat om het kopen van babyspullen. Babyspullen bestaat uit een verscheidenheid aan items, waaronder; babyluiers, babykleding, kinderwagens, speelterreinen en nog veel meer. Babykleding is elk item dat wordt gebruikt om aan alle behoeften van de baby te voldoen. Hier zijn enkele belangrijke tips en trucs om geld te besparen op babyspullen.

1. Koop geen onnodige babyspullen

Dit omvat elk item dat geen must-have is of kan worden vervangen door een even goed alternatief. Bijvoorbeeld een doekjesverwarmer, een flessensterilisator – een vaatwasser kan hetzelfde doel dienen. Ook een babyfoon, zeker als je in een klein appartement woont.

2. Structureer je babykleding shoppen

Het eerste dat u moet doen, is de babyuitzet inslaan. Een babyuitzet is de basisbehoefte van de babygarderobe. Bijvoorbeeld: dekens (3-4), sokken (6-8 paar), pyjama’s/nachthemden (6-8 stuks). Het doel hier is om eerst de basis onder de knie te krijgen en daarna kun je gaandeweg meer leuke dingen toevoegen. Winkel ook in winkels die goedkopere prijzen bieden voor kleding, bijvoorbeeld Perfectly Preemie of Carter’s.

3. Gratis babyspullen

Doe je onderzoek en ontdek waar je gratis, kwalitatieve en betrouwbare babyspullen kunt krijgen. Er zijn een aantal plaatsen waar moeders en zwangere vrouwen freebies kunnen krijgen. Een aantal luiermerken heeft verschillende programma’s die helpen geld te besparen op luiers. Met het Huggies Enjoy the Ride-programma kunt u bijvoorbeeld punten verdienen na aankoop van hun luiers, en u kunt de punten later inwisselen voor gratis items zoals speelgoed en boeken.

4. Kies voor een wasbare luier

De meest betrouwbare katoenen luiers zijn verkrijgbaar voor slechts een dollar per stuk. Ze hebben een hoog absorptievermogen en zijn ook zeer duurzaam. Katoenen luiers besparen geld omdat u gratis monsters kunt krijgen door het bedrijf voor katoenen luiers aan te vragen, vooral als u er vragen over heeft. Gratis monsters kunnen ook worden verkregen bij organisaties zoals Giving Diapers en Giving Hope.

5. Babyvoeding

Als het gaat om babyvoeding, richt u dan op degene die het meest betaalbaar is, maar ook de vereiste kwaliteit van voeding voor uw baby biedt. Daarnaast bieden sommige bedrijven gratis babyvoeding aan moeders om hun klantenbinding te behouden. Nabijgelegen ziekenhuizen geven moeders ook gratis babyvoeding. Een voorbeeld van merken die betaalbare maar voedzame babyvoeding aanbieden zijn; Enfamil en Target Up & Up.

6. Advertenties en online swaps

U kunt lokale swapgroepen vinden op Facebook en Yahoo! Deze groepen creëren mogelijkheden voor moeders om babyartikelen te verkopen die niet meer in gebruik zijn. Meestal zijn de prijzen die in deze groepen worden aangeboden goedkoper, en soms zijn de babyartikelen weggeefartikelen. Moeders delen ook informatie met betrekking tot kortingsbonnen en andere aanbiedingen die u bij lokale winkels kunt krijgen. Een voorbeeld van zulke websites is Craiglist’s baby + kids sectie, waar je speelgoed, meubels voor de babykamer en babykleertjes kunt vinden.

7. Heb een register

Voor je babyshower is het essentieel om een ​​register te hebben voor de cadeaus van je baby. Dit zorgt ervoor dat u niet met een aantal dezelfde artikelen eindigt, die moeilijk te verwijderen of te verhandelen zijn. In plaats daarvan krijg je alleen de spullen die je echt nodig hebt. Amazon heeft bijvoorbeeld een breed scala aan babyartikelen om uit te kiezen en goede verzendaanbiedingen voor vrienden en familie buiten de stad.

8. Druk op de verkoop

Wanneer u in de uitverkoop winkelt of kortingsbonnen gebruikt, kunt u consequent 20-30 procent besparen!

9. Proefrit

Zorg er altijd voor dat u een proefrit maakt voordat u babyspullen aanschaft. Kinderwagens en wiegjes zijn bijvoorbeeld gevoelige goederen. Je kunt vrienden die soortgelijke babyartikelen gebruiken altijd om reviews vragen. Enkele van de beste wiegjes en kinderwagens kunnen online worden gekocht bij Amazon.

10. Doe slimme koopjes door groot in te kopen.

Luiers en babyvoeding kunnen bijvoorbeeld in bulk worden gekocht.

11. Koop gebruikte babyspullen

Deze aanbeveling is van toepassing op artikelen zoals autostoelen of wiegjes.

12. Koop items die kunnen multitasken

Dit omvat drie-in-een converteerbare autostoelen, die bij Amazon kunnen worden gekocht. Ook borstvoedingskussens die als alternatief kunnen worden gebruikt om de baby te stabiliseren tijdens het leren zitten.

Volg deze tips om ouderschap en babyverzorging een eenvoudig proces te maken. Wanneer u kosten kunt verlagen en geld kunt besparen op babyspullen, wordt ook de financiële stress verminderd. Blije ouders, blije baby!

Bron: Bob Tom

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie