2 manieren om Google AdSense-commissies te verdienen

2 manieren om Google AdSense-commissies te verdienen

Het is niet eenvoudig om geld te verdienen met Google AdSense. Je zou denken dat mensen alleen maar op deze gehoste advertenties hoeven te klikken en dat je in korte tijd rijk zult worden. En in sommige gevallen kan geld verdienen met Google AdSense moeilijker zijn dan geld verdienen met een eBoek van $ 7.

Geloof me niet? Zo niet, kijk dan gewoon in uw eigen bedrijf. Krijgt u het soort AdSense-inkomsten waarnaar u op zoek was? Zo niet, dan denk ik dat je mijn punt begrijpt. Het komt erop neer dat als u succes wilt hebben met Google AdSense, sommige dingen in lijn moeten zijn om geld te verdienen met de inkomstenmogelijkheid.

In de les van vandaag wil ik enkele dingen met u delen die u kunt doen om meteen goed geld te gaan verdienen met Google AdSense. Deze tips zijn eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren, en u zou geen probleem moeten hebben om ze te implementeren. Hier is de eerste tip om geld te verdienen met Google AdSense:

1) Maak uw inhoud goed

Uw inhoud is de enige reden waarom mensen uw site willen bezoeken. En als u terugkerende bezoekers wilt krijgen, moet u inhoud bieden die verbluffend en goed is. Het maakt niet uit in welke niche u zich bevindt, het komt erop neer dat u zeer goede inhoud nodig heeft om uw lezers tevreden te houden – en om gerichte AdSense-advertenties te laten verschijnen – waardoor de kans groter wordt dat mensen klikken op iets dat mensen zijn geïnteresseerd in.

Sommige eigenaren van online bedrijven nemen graag de gemakkelijke uitweg en gebruiken artikelschraper of artikelspinsoftware en proberen op die manier inhoud voor hun site te maken. Helaas doet dit niets voor uw bezoeker. Uw bezoeker zal ongeveer 10 seconden nodig hebben om te zien of ze het gebrabbel kunnen begrijpen dat de artikel-spinner heeft gemaakt, en zal dan uw site verlaten.

Ze zullen er niet op vertrouwen dat de andere links op uw site goed zijn, dus zullen ze gewoon vertrekken. Gebruik dus nooit een artikelspinner om originele artikelen te “recreëren”. Ze zijn ineffectief, lelijk, onleesbaar en zoekmachines haten ze. In feite pakt Google AdSense-accounts aan die zich met deze belachelijke praktijk bezighouden. Hier is nog een tip om geld te verdienen met AdSense:

2) Schrijf minimaal 400 woorden

De artikelen die de meeste klikken en de meeste aandacht krijgen, zijn leesbaar, informatief en zeer goed. Nu betekent 400 woorden niet per se dat je een goed artikel krijgt. Maar hoe langer de artikelen zijn, hoe meer ruimte er is om iets aan te bieden of te vermelden dat erg nuttig is – zelfs als het maar 1 zin lang is.

Persoonlijk maak ik er een punt van om artikelen van 500 woorden te schrijven. Ik vind het leuk en het is gemakkelijk voor mij, maar mijn lezers hebben er ook baat bij omdat veel van hen mijn artikelen erg goed vinden, en het geeft hen inzichten en informatie over internetmarketing. Maak uw inhoud op deze manier goed, zodat mensen ook op uw site blijven hangen en u helpen geld te verdienen met AdSense.

Veel succes met het verdienen van geld met Google AdSense vandaag.

Bron: Randall A Magwood

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie