22 Affiliate-programma’s voor terugkerende inkomsten

22 Affiliate-programma’s voor terugkerende inkomsten

We hebben een lijst samengesteld met partnerprogramma’s voor internetmarketing die terugkerende betalingen uitbetalen. De meeste, maar niet alle, betalen deze commissies zolang uw verwijzingen bij de service blijven.

Veel van deze programma’s bieden een gratis proefperiode, waardoor ze gemakkelijk te promoten zijn. Bied uw lezers eenvoudig een ‘X’-aantal gratis dagen ‘Y’-service aan om het zelf uit te proberen.

Deze lijst is bedoeld om u op weg te helpen en is zeker niet volledig.

En hoewel we hebben geprobeerd zo nauwkeurig mogelijk te zijn, kunnen programma’s en de commissies die ze betalen letterlijk van de ene op de andere dag veranderen. Dus verken deze alstublieft zelf en kies in ieder geval alleen degene die uitstekend bij u en uw lezers passen.

Antwoordbasis – Q. en A.-software die het verkeer van zoekmachines kan laten groeien en tegelijkertijd het aantal klantenserviceverzoeken kan verminderen. Betaalt 50% van de eerste betaling, 15% levenslange commissies.

Een winkel – Maakt het gemakkelijk voor online handelaren om hun eigen winkel te hebben. Betaalt 25% levenslange commissies.

Aweber – De peetvader van alle autoresponderdiensten, de naam spreekt praktisch voor zich. Betaalt 30% levenslange commissies.

Klik op trechters – Het programma van Russell Brunson om hele salesfunnels te bouwen, van begin tot eind. Commissies zijn 40% per maand of jaar, wat erg snel oploopt, aangezien hij $ 97- $ 297 per maand in rekening brengt voor de service.

Kit converteren – E-mailmarketing voor blogprofessionals. Dit is een geweldige autoresponder voor bloggers en marketeers en betaalt 30% commissie.

DreamHost – Een gerenommeerd webhostingbedrijf dat premium hosting en een speciale versie van WordPress met de naam DreamPress aanbiedt. Verdien $ 97 per verwijzing of 10% terugkerend, evenals $ 5 voor elke verwijzing die uw verwijzingen krijgen.

Elegante thema’s – Biedt premium WordPress-thema’s en plug-ins. Betaalt 50% commissie en u wordt opnieuw betaald wanneer uw verwijzingen hun licentie verlengen.

Reactie terug krijgen – Nog een geweldige autoresponder, die een gratis proefperiode van 30 dagen aanbiedt, wat een uitstekende verkooptool is voor u, de aangeslotene. Betaalt 33% levenslange commissies.

HootSuite – Meerdere tools voor het beheer van sociale accounts. Betaalt 15% terugkerend gedurende 12 maanden.

beter – Conversietracking en analysetool om organisch verkeer en advertentiecampagnes bij te houden. Betaalt 50% bij eerste betaling, 10% terugkerend.

Hoofdpagina’s – Een zeer populaire maker van bestemmingspagina’s. Om een ​​affiliate te zijn, moet u zich aanmelden voor de service. Betaalt 30% commissie.

PowerMyAnalytics – Meet uw advertentierendement op uw investering met betere en meer gedetailleerde tracking. 20% levenslange commissies.

Qhub – Q. en A.-software die integreert met WordPress en kan worden ingesloten op uw Facebook-fanpagina. Betaalt 50% commissie en nog eens 10% op hun two-tiers programma.

Semrush – Een SEO- en SEM-tool met hoge conversies. Betaalt 40% terugkerende commissies.

Shopify – Een e-commerceplatform dat totale controle biedt over het uiterlijk van uw online winkel. Betaalt 20% commissie.

Snip.ly – Stimuleert conversies via contentbeheer door een call-to-action toe te voegen aan elke link die u deelt. Betaalt 20% commissie.

SociaalOomph – Sociale tool voor het plannen van berichten, het verkrijgen van sociale inzichten, het monitoren van meerdere accounts op één dashboard. Betaalt 40% terugkerend plus 5% van verwijzingsinkomsten.

Sociale piloot – Dit is een automatiseringstool voor sociale media, populair bij ondernemers en bloggers. Hiermee kunt u updates plannen op meerdere sociale-media-accounts en automatisch publiceren met RSS. Betaalt 30% commissie.

wind in de rug – Pinterest-planningstool voor het bijhouden, verbeteren van uw pinnen en planning. Bespaart tijd, krijgt meer blogverkeer van Pinterest. Betaalt 15% terugkerend en $ 0,20 per gratis proefperiode.

TD-webservices – Beheerde WordPress hosting, zakelijke hosting en dedicated servers. Betaalt 35% commissie.

Thrive Thema’s – Biedt een reeks producten voor bloggers en internetmarketeers die WordPress gebruiken. Hun specialiteit is conversie-optimalisatie en hun producten verkopen goed. Betaalt 50% commissie op aankopen en 25% terugkerende commissies.

Upcity – Lokale inkomende marketingdiensten en SEO-software. Betaalt 20% levenslange commissies.

De allerbeste methode om deze programma’s te promoten is om ze eerst zelf te gebruiken. Dan kunt u uit de eerste hand vertellen wat u leuk vindt aan de programma’s en waarom u ze aan uw lezers aanbeveelt.

Natuurlijk zijn er tal van partnerprogramma’s voor terugkerende betalingen in andere niches naast internetmarketing. In welke niche u zich ook bevindt, voer een zoekopdracht uit, vind er twee of drie die u helemaal geweldig vindt en promoot ze als een gek.

Binnenkort verdien je maandelijks inkomen voor verwijzingen die je weken en zelfs maanden geleden hebt gedaan.

Bron: Nick James

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie