24-karaats gouden Gucci G600 mobiele telefoon – een luxe mobiel bezaaid met diamant

24-karaats gouden Gucci G600 mobiele telefoon – een luxe mobiel bezaaid met diamant

De geheel nieuwe Gucci G600 24-karaats goud, bezaaid met witte diamant is een van de luxe mobiele telefoons die het meest wordt geaccepteerd door de rijke mensen. Deze luxe gadgets is ook een van de stukken van de luxe mobiele telefoons. Deze mobiele telefoon wordt gebruikt om het middelpunt van aantrekking te worden. Deze 24-karaats gouden en diamanten editie van Gucci biedt een grote verscheidenheid aan ontwerpen met de prachtige looks. Ik ben er vrij zeker van dat het uiterlijk van deze mobiele telefoon je geest en ziel zeker zal verbazen en je zo dicht mogelijk bij de schoonheid van deze mobiele telefoon zal brengen.

Het kan zeker indruk maken op iedereen. Zoals je wellicht weet, zijn de luxe mobiele telefoons het symbool van rijkdom en is deze schattige mobiele telefoon volledig vastgebonden met de verscheidenheid aan functionaliteiten en functies. Ik ben er meer dan 100 % zeker van dat deze handset je zal helpen om beter te pronken met je prestige in het bijzijn van andere mensen en het zal ook je status verbeteren. Het wordt geleverd met een aantal geweldige functies. Sommigen van hen worden hieronder beschreven:

1. Materiaal behuizing
De geheel nieuwe Diamond Gold Gucci-handset is de allereerste handset die werd gemaakt door 24-karaats goud. Er zijn ook maar weinig witte diamanten op deze elektronische gadget die deze gadget veel populairder maakt.

2. Connectiviteit
Het wordt geleverd met de duidelijke netwerkconnectiviteit. Het ondersteunt ook de Bluetooth-connectiviteit waarmee u de gegevens zeer snel van het ene apparaat naar het andere kunt overbrengen. De connectiviteit met andere handset is echt heel leuk.

3. Weergavekenmerken
Deze schattige en luxe elektronische gadget wordt geleverd met het 2,8 inch TFT-scherm. Dit TFT-scherm biedt de combinatie van meer dan 2.60.000 kleuren. U zult zien dat het display van deze mobiele gadget volledig krasvast is.

4. Beeldkwaliteit
Deze elektronische gadget wordt geleverd met de camera van 1,3 Megapixels. Het biedt de duidelijke kwaliteit foto’s of afbeeldingen van 640 * 480 resoluties. Deze camera ondersteunt ook videoconferenties in 3GP-formaat.

5. Geheugen
Deze mobiele telefoon wordt ook geleverd met de interne geheugencapaciteit van 2 MB die de TF-kaartuitbreiding ondersteunt. In deze mobiele telefoon kunt u veel contacten opslaan en kunt u ook de details van uitgaande, gemiste en ontvangen oproepen bekijken. Het is volledig een multimedia mobiele telefoon.

Dit zijn dus enkele zeer belangrijke informatie over de elektronische gadget van Gucci met 24 karaats gouden diamanten. Vergroot je rijkdom met deze telefoon.

Bron: Anna Jones D

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie