3 weinig bekende internetmarketinggeheimen voor het gebruik van lokale bedrijven om onderzoek te doen voor uw site

3 weinig bekende internetmarketinggeheimen voor het gebruik van lokale bedrijven om onderzoek te doen voor uw site

U kunt deze internetmarketinggeheimen gebruiken om lokale bedrijven te gebruiken om onderzoekshulp te krijgen over hoe u uw eigen website kunt maken. Stel dat iemand geïnteresseerd is in een website over het starten en bezitten van een hondentrimmer. Als hij ze wil interviewen om meer te weten te komen over het vak, zou ik hem zeggen dat hij een paar plaatselijke hondentrimmers moet bellen en zeggen dat ik erover nadenk om in het bedrijf te stappen of dat ik informatie zoek voor mijn website en ik zou gewoon vraag het ze gewoon.

Als ze aarzelen om informatie te verstrekken, kun je ze omkopen, je kunt zeggen: “Hé, kan ik je betalen voor je tijd? Kan ik je betalen voor wat consulttijd en advies?” En je geeft ze $ 50 om het een uur met jou aan de telefoon te besteden. Dat zou zeker de moeite waard zijn als je ervoor zou kunnen zorgen dat je de rechten op de audio-opname hebt en die kunt gebruiken.

Dat is ook een andere manier om te gaan. Als je het gratis wilt, en je wilt de informatie gratis krijgen, kun je ze vertellen dat je ze gaat interviewen en je geeft ze de opname en je interviewt ze allemaal over hun dierenverzorgingsbedrijf en je zegt , “Ik zal het interview doen. Ik zal het produceren en ik zal het bewerken en ik zal je een master van deze opname geven die je kunt gebruiken om je dierenverzorgingsbedrijf te promoten.”

Dus als iemand opbelt en aan je denkt, kunnen ze die naar een website sturen die dat interview kan afspelen, wat hen kan helpen hun geloofwaardigheid en hun dierenverzorgingsservice te verkopen. Of ze kunnen het op een cd zetten en die verspreiden onder klanten die nadenken over hun diensten.

Door gewoon om onderzoek te vragen, kunt u informatie en zaken voor uw site krijgen.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie