4 betrouwbare methoden om het bereik van uw WordPress-blog te vergroten

4 betrouwbare methoden om het bereik van uw WordPress-blog te vergroten

Iedereen kent het belang van het gebruik van WordPress als CMS voor het ontwikkelen van een geweldige website. Het is een geweldig platform om websites te maken, zowel op kleine schaal als op grote schaal. Dit komt omdat WordPress zo gemakkelijk te leren is als een beginner en ook schaalbaar is om aan de behoeften van elke grootschalige zakelijke website te voldoen.

Een succesvolle blog vereist het dagelijks plaatsen van geweldige inhoud om zoekmachines blij te maken. Dit lijkt misschien net zo eenvoudig als ABC, maar als we op de grond denken, zien we de realiteit! Allereerst kunt u eenvoudig een WordPress-ontwikkelaar inhuren om uw WordPress-website op te zetten en ten tweede kunt u ook meer verkeer naar uw website krijgen door de tips die we in dit artikel zullen bespreken.

Bloggen is een vakgebied dat te veel tijd vraagt, omdat het tijd kost om een ​​idee te bedenken, erop te schrijven, de inhoud op te poetsen en het vervolgens te publiceren! Dan begint het te delen en bijna te smeken op sociale-mediaplatforms om meer views en shares te krijgen. Het kan soms erg vervelend worden, vooral als je zo hard werkt om de inhoud te maken.

De tips die we hier gaan bespreken, zullen je helpen om gemakkelijk door meer mensen gevonden te worden en het laat zien dat slim werken de sleutel is in plaats van alleen hard werken waar je in de meeste gevallen gek van kunt worden.

1. Verander kopstijlen met een tik op een toets!

Tijd besparen is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen als je een blogger bent en het creëren van inhoud heeft al je dagen gekost om het laatste stukje bij te werken.

Gebruik Ctrl+2 (als u een Windows- of Linux-gebruiker bent) en CMD+2 (als u een Mac-gebruiker bent). Dit wordt gebruikt wanneer u de H2-tag wilt wijzigen en deze functie kan vervolgens worden uitgevoerd door de cursor op de regel te plaatsen.

2. Bespaar tijd door automatisch te linken naar uw bestaande inhoud/posts:

WordPress biedt een gemakkelijke manier om te linken naar bestaande inhoud. Helaas wordt de optie om naar uw bestaande inhoud of berichten te linken gemakkelijk genegeerd door de meeste bloggers wanneer ze hun berichten op de WordPress-blog publiceren.

In de Klik/Link invoegen in de inhoudseditor verschijnt een pop-upvenster en een lijst met reeds bestaande inhoud om u te helpen kiezen wat u in uw huidige bericht wilt linken.

3. Gemakkelijk Rich text plakken – formatteren is niet nodig!

Div-codes en opmaak van een andere website of bloginhoud kunnen in strijd zijn met de opmaak van uw blog, dus u kunt de tekst het beste in uw WordPress-blog plakken door op het klembordpictogram met platte tekst in de menubalk te klikken!

4. De juiste afbeeldingsgrootte moet worden gebruikt:

Een WordPress blog zonder afbeeldingen lijkt misschien saai en saai. Dus om de kwaliteit van de blog te verbeteren, kun je de goed ontworpen exclusieve afbeeldingen bij je berichten plaatsen. Het kan erg verleidelijk lijken, maar je moet afbeeldingen met de juiste grootte gebruiken, anders krijg je een slechte indruk op je WordPress-blog. Als je hulp wilt van een WordPress-ontwikkelaar, ga je gang!

Op dezelfde manier kunt u beeldcompressietools gebruiken om te profiteren van de SEO-voordelen en gemakkelijk meer verkeer naar uw blog te leiden.

Bron: Sophia Phillips

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie