4 dingen die u moet doen om uw Google AdSense-account snel te laten goedkeuren

4 dingen die u moet doen om uw Google AdSense-account snel te laten goedkeuren

Geld verdienen met Google AdSense lijkt erg aantrekkelijk en relatief eenvoudig. Als je hebt besloten om je bij veel andere internetmarketeers aan te sluiten bij deze zakelijke mogelijkheid, zal dit artikel je op weg helpen. Hier volgen enkele snelle tips over enkele van de belangrijke stappen die u moet nemen om uw Google AdSense-account snel en probleemloos goedgekeurd te krijgen.

1. Het is niet belangrijk om een ​​mooi ogende website te hebben of een professionele ontwerper er een te laten maken. Wat belangrijker is, is dat het er representatief uitziet en je kiest voor een mooie prettige kleurencombinatie voor je website.

2. Google kijkt naar de website die u opneemt voor het indienen van uw Google-account, zodat de inhoud die u erop plaatst, bepaalt of uw aanvraag wordt goedgekeurd. Uw website moet minimaal 15 tot 20 pagina’s met inhoud bevatten om ervoor te zorgen dat Google precies weet waar uw website over gaat. U hoeft uw inhoud niet per se zelf te schrijven, aangezien u dit schrijven aan iemand anders kunt uitbesteden.

3. Aangezien u een nieuwe website heeft, wordt verwacht dat deze weinig of geen verkeer heeft. Voordat u uw Google AdSense-account indient, is het raadzaam snel verkeer naar uw website te genereren. Word lid van een paar populaire en druk bezochte online marketingforums en maak de forumhandtekening met behulp van uw websitegegevens.

4. Zorg ervoor dat uw nieuwe website eerst wordt gelanceerd of geïndexeerd door Google voordat u deze indient voor uw Google AdSense-aanvraag. Dit lijkt misschien voor de hand liggend voor veel marketeers, maar er zijn gevallen geweest waarin bloggers en marketeers deze stap misten toen ze gewoon te graag wilden beginnen met het genereren van inkomsten met AdSense op hun website.

Bron: P Lee

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie