4 eCommerce-ontwikkelingsplatforms die trending zijn in de markt

4 eCommerce-ontwikkelingsplatforms die trending zijn in de markt

In het technisch onderlegde tijdperk van vandaag, zelfs als je geen pure technische kennis en lovenswaardig inzicht hebt in het schrijven van codes, is het bouwen en beheren van online winkels niet zo moeilijk met behulp van veelzijdige en onberispelijke eCommerce-ontwikkelingsplatforms die op de markt beschikbaar zijn. Hoewel een opmerkelijke gebruikerservaring, zoekmachineoptimalisatie en ontwerp cruciaal zijn, richten dergelijke eCommerce-ontwikkelingsplatforms zich vooral op het optimaal benutten van sociale en mobiele handelstrends. Hier is een lijst van 4 eCommerce-ontwikkelingsplatforms die enorm populair worden in de zakelijke markt van vandaag.

#1 Magento

Tegenwoordig is Magento niet echt een onbekende naam in de e-commerce branche. Sinds de tijd van zijn uitvinding is Magento dankzij zijn eersteklas functies enorm populair geworden onder de webontwikkelaars. Als je naar de details kijkt, heeft dit enorm bekende eCommerce-platform met succes bijna een kwart van het totale marktaandeel op dit moment. Vanwege de schaalbaarheid en de noemenswaardige betrouwbaarheid, zijn de meeste professionele Magento-ontwikkelaars dol op dit briljante webontwikkelingsplatform. Wereldwijd bekende merken zoals Liverpool FC, Burger King en Pepe Jeans hebben dit platform overgenomen als de onderliggende technologie van hun respectievelijke officiële websites. Hier zijn enkele van de aantrekkelijke voordelen waarvan u kunt profiteren als u Magento kiest als uw webontwikkelingsplatform.

– Het is een Open Source-platform. Daarom staat dit platform open voor elke vorm van maatwerk.

– Het is niet alleen uiterst gebruiksvriendelijk, maar ook gemakkelijk te beheren.

– Het biedt een uitstekende gebruikerservaring.

– Het biedt bijna 9000+ extensies of plug-ins waarmee u uw bedrijf gemakkelijk kunt schalen.

– Het biedt een verreikende bibliotheek met bronnen die geschikt is voor het algehele winkelbeheer, het voorbereiden van demo’s en het onderhouden van bedrijfsgroei.

– Om de productverkoop efficiënter te maken, biedt Magento enkele gratis extensies aan, die de sociale handel efficiënt mogelijk maken.

#2 Shopify

Volgens de recente markttrend is Shopify misschien wel het beste eCommerce-ontwikkelingsplatform. Het richt zich meer op mobiel winkelen, samen met sociale handel. Tegenwoordig host dit eCommerce-ontwikkelingsplatform met succes bijna 325.000 online winkels die niet alleen in actieve status zijn, maar ook vruchtbaar zaken doen. Hier zijn enkele van de opmerkelijke functies van Shopify die hieronder worden genoemd.

– Er zijn meer dan 100 winkelthema’s (sjablonen) beschikbaar.

– Het heeft de speciale functie om de e-store te verbinden met de Facebook-pagina die je hebt. Zo kunt u uw producten rechtstreeks op Facebook verkopen.

– Om de functionaliteiten van de online winkel een boost te geven, zijn er meer dan 1500 extensies of plug-ins beschikbaar.

– 24X7-ondersteuning is beschikbaar via tutorials, livechat, communityforum van Shopify en via een telefoon.

– Het biedt een ingebouwd winkelwagentje dat uiterst mobielvriendelijk is.

#3 YoKart

Als u overweegt een startend e-commercebedrijf te starten, is dit YoKart-platform zeker een goede keuze voor u. Dit eCommerce-ontwikkelingsplatform biedt naadloos multi-vendor online winkels zoals Etsy en eBay. Doorloop de hieronder genoemde lucratieve functies van YoKart.

– Niet alleen het framework, maar u kunt ook eigenaar zijn van de broncode. Wat nog belangrijker is, wanneer u met YoKart gaat, kunt u de portal efficiënt aanpassen aan de vereisten.

– Het biedt gedetailleerde handleidingen voor de handelaars en winkeleigenaren, biedt veelgestelde vragen, videozelfstudies en gratis ondersteuning voor het winkelbeheer gedurende een jaar.

– YoKart-platform is extreem mobielvriendelijk. Het biedt een speciale Android-applicatie voor de marktplaatsen.

#4 BigCommerce

Ongeacht de grootte van online winkels, is BigCommerce met succes gastheer van meer dan 55.000 e-Stores in de huidige concurrerende markt. Als je een niet-technische achtergrond hebt of geen diepgaande kennis hebt van het schrijven van codes, maar toch een online winkel wilt bouwen en beheren, is BigCommerce ongetwijfeld de best beschikbare optie voor jou. Hier zijn enkele van de opmerkelijke kenmerken die hieronder worden genoemd.

– U hoeft geen transactiekosten te betalen.

– Het biedt uitgebreide ingebouwde functies, waaronder belastingen, verzending, analyses, kortingsbonnen, nieuwsbrieven en nog veel meer.

– Alle betaalde en gratis sjablonen zijn responsive. BigCommerce biedt een geweldige en naadloze mobiele ervaring.

– De ondersteuningsservice die BigCommerce biedt is briljant. Educatieve video’s, installatiewizard, handleidingen met opmerkelijke visuele representaties enz. vormen een uitzonderlijk ondersteuningssysteem in dit eCommerce-ontwikkelingsplatform.

– Hierdoor wordt de integratie van de online winkel met eBay, Facebook, Google Shopping etc. soepeler en gemakkelijker.

Dit waren dus enkele van de beste eCommerce-ontwikkelingsplatforms die met succes regeren op de zakelijke markt van 2017.

Bron: Rob Stephen

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie