4 must-have autogadgets voor hedendaagse chauffeurs

4 must-have autogadgets voor hedendaagse chauffeurs

Autobezitters houden van hun technologie en kiezen voor handsfree bellen, navigatiesystemen en gekoelde compartimenten voor hun auto. De nieuwe auto’s van tegenwoordig voldoen overal aan de wensen van autoliefhebbers en bieden een assortiment gadgets en goede dingen waar maar weinigen van ons nog maar een paar jaar geleden over hoorden.

Maar niet elk gadget of technisch item vindt zijn weg naar in de fabriek gebouwde modellen. Dat is begrijpelijk gezien het grote aanbod aan producten. Keyless entry, spraakgestuurde spraak- en dodehoekwaarschuwingssystemen zijn items met een brede aantrekkingskracht, terwijl een motorprestatiemonitor aan de aftermarket-koningen wordt overgelaten.

Daartoe hebben we vier “must have” autogadgets voor de hedendaagse automobilist opgespoord:

1. Bluetooth Auto-afstandsbediening voor auto’s — U gebruikt Bluetooth, maar maximaliseert u het potentieel ervan? Dit startapparaat op afstand stelt uw Bluetooth in staat om uw auto op afstand te starten en te stoppen, de ramen omhoog of omlaag te brengen, motorproblemen te diagnosticeren, als paniekalarm te werken of het dak van uw cabriolet te verhogen wanneer u thuis bent. Bedien uw auto van achter het stuur of vanuit uw luie stoel met dit handige apparaat tot uw dienst.

2. iPhone-autohouder — Waarom zou je je iPhone op de passagiersstoel laten liggen of in je opbergvak laten slingeren terwijl je de weg op gaat of een scherpe bocht neemt? Klem je iPhone in een beugel en plaats hem in liggende of staande modus. Dit apparaat wordt aan uw voorruit bevestigd en kan uw iPhone in het zicht houden, zodat u het als GPS-apparaat kunt gebruiken of gewoon uit de weg kunt houden.

3. Head’s-up-display — Luxe auto’s, waaronder Lincoln, bieden nu “head-up”-displays die belangrijke informatie op uw voorruit plaatsen, waaronder uw snelheid, temperatuur en zelfs routebeschrijvingen. Klinkt prijzig, toch? Welnu, voor ongeveer $ 100 kun je je kleine subcompact nemen en hetzelfde doen, gewoon de persoon perfectioneren die de routebeschrijving vaak moet raadplegen, maar zijn ogen niet van de weg afhoudt en nooit mag houden.

4. Auto-laptoplade — Je hebt ze gezien in politiecruisers en je hebt je misschien afgevraagd of auto-laptoptrays beschikbaar zijn voor het grote publiek. Ja, dat is zo, en ze zijn perfect voor mensen die onderweg werken en niet altijd kunnen wachten tot ze in een hotelkamer zijn of stoppen voor koffie om hun e-mail te checken. Natuurlijk wilt u tijdens het rijden geen toegang tot uw computer, maar een laptoplade kan uw computer veilig op zijn plaats houden totdat u klaar bent om er toegang toe te krijgen.

De meeste gadgets worden gemaakt door verschillende fabrikanten, vergelijk daarom producten, prijs, garantie en kleuropties tijdens het winkelen. Zullen deze gadgets je leven gemakkelijker maken? Ze kunnen of in ieder geval je helpen om erachter te komen waar je heen gaat of hoe je er moet komen.

Bron: Matthew Keegan

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie