4 redenen om een ​​Certified Bitcoin Professional (CBP) te worden

4 redenen om een ​​Certified Bitcoin Professional (CBP) te worden

Het CryptoCurrency Certification Consortium (C4) heeft een aantal cryptocurrency-standaarden opgesteld om te zorgen voor een evenwicht tussen decentralisatie, vertrouwen, privacy, openheid, bruikbaarheid en veiligheid. Als u slaagt voor het CBP-examen, kunt u een certificering behalen. Het zal uw professionele status verbeteren. In dit artikel gaan we uitzoeken waarom u een professionele Bitcoin-certificering zou moeten nastreven. Lees verder.

1. Kwalificatie

Allereerst, als je voor deze certificering gaat, word je een gekwalificeerde professional. U kunt dus prominenter worden in de groep wat betreft professionele en persoonlijke vaardigheden.

2. Vraag:

Als je als professional deel uitmaakt van het Bitcoin-ecosysteem, zul je veel kansen genieten als ondernemer, freelancer en individu. Het feit is dat start-ups, media en wereldwijde organisaties altijd op zoek zijn naar professionals in de wereld van Bitcoin.

3. Uitgebreid begrip

Nadat u uw certificering heeft ontvangen, heeft u een goed begrip van de cryptocurrency. Hierdoor kun je je kennis op een veel betere manier oefenen.

4. Expertise

Als u CBP wordt, kunt u de technologie gebruiken voor uw vakgebied. De reden is dat je een veel beter begrip hebt van veel zaken, zoals privacy en dubbele uitgaven.

Vereisten

 • Er is geen voorafgaande kennis van cryptocurrency nodig

 • Fundamenteel begrip van smartphone- en computerbewerkingen

 • Bekendheid met Android en Windows OS

Doelgroep

 • Gebruikers van Bitcoin

 • Project managers

 • IT-professionals

 • Journalisten en bloggers

 • ondernemers

 • Opvoeders, docenten en professoren

 • Marketing- en verkoopprofessionals

 • Controllers en accountants

Procedure om een ​​gecertificeerde Bitcoin-professional te worden

Als je CBP wilt worden, moet je de kosten betalen en slagen voor het examen. Hiervoor moet je toegang hebben tot het essentiële studiemateriaal. Het studiemateriaal is voldoende om maximaal 2 jaar te studeren. Het zal 33 onderwerpen en 6 domeinen behandelen.

Het examen is in de Engelse taal en duurt 24 maanden. De vergoeding voor het examen is minder dan $ 100, en de aanvullende examenkosten en de verlengingskosten zijn minder dan $ 50.

Om het examen te halen, moet u ervoor zorgen dat u ten minste 70% punten haalt. Als u bij uw eerste poging niet slaagt voor het examen, kunt u de vergoeding betalen en de test opnieuw doen.

Er is ook een tijdslimiet tijdens de test. Je moet 75 vragen proberen in slechts 20 minuten. Dit omvat waar en onwaar en MCQ’s. De reden achter de tijdsbeperking is om te voorkomen dat de testpersonen een zoekmachine gebruiken om naar de juiste antwoorden te zoeken.

Kortom, dit zijn de redenen en stappen om een ​​gecertificeerde professional te worden. Ik hoop dat dit helpt.

Bron: Shalini M

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie