5 alternatieven voor kabel- en satelliettelevisie

5 alternatieven voor kabel- en satelliettelevisie

Verlaag uw maandelijkse entertainmentrekening door films en televisieprogramma’s van streaming mediaspelers of een HD-antenne te krijgen. Hier zijn vijf uitstekende alternatieven voor uw dure kabel- of satelliettelevisieabonnement.

HD-antenne

Een HDTV-antenne geeft u toegang tot de gratis zenders in uw regio, zodat u ze kunt bekijken op uw digitale tv. Kies uit een brede selectie HD-antennes, van binnentypes tot omvangrijke op het dak gemonteerde antennes. De prijzen variëren afhankelijk van het type antenne en het model. Raadpleeg TVFool.com voor de kanalen die op uw locatie beschikbaar zijn. Het geeft u ook de richting van de antenne waarvoor u de beschikbare uitzendkanalen wilt vastleggen die u wilt bekijken.

Roku

U hoeft niet te bezuinigen op het aantal uitzendkanalen wanneer u eindelijk de banden met uw kabel- of satelliettelevisiemaatschappij verbreekt. Het populaire Roku-streamingvideo-apparaat geeft je toegang tot meer dan 750 uitzendkanalen. De streamingstick van Roku kost $ 49,99. De meest recente incarnatie van de streaming mediaspeler, Roku 3, is uitgerust met uitbreidbaar geheugen en maakt Ethernet-verbinding mogelijk. Roku 3 kost $ 99,99.

Chromecast

Google’s streaming media-apparaat van $ 35 kan worden aangesloten op de HDMI-poort van uw computermonitor of tv. Chromecast streamt een volledig 1080p-scherm en werkt met veel apparaten zoals pc’s en Macs, maar ook met mobiele apparaten die worden aangedreven door Android en iOS. Wanneer u de Chrome OS-versie van Chromecast verbindt met uw wifi-thuisnetwerk of uw tv, kunt u media-inhoud bekijken via uw mobiele apparaat op elke beschikbare HDMI-tv.

ASUS Cube met Google TV

Met een prijs van $ 111,99 is de ASUS Cube een goede investering voor uw kabelvrije entertainmentbehoeften. Als u Google TV al bezit of er de voorkeur aan geeft, dan vormt de gestroomlijnde, futuristisch ogende ASUS Cube een verstandige aanvulling op uw multimedia-kijkroutine. De ASUS Cube geeft u toegang tot media-inhoud op meerdere apparaten en wordt geleverd met een aangepaste gebruikersinterface met een handige spraakgestuurde zoekfunctie, evenals 50 GB aan bestandsopslag op het web plus een dubbelzijdige universele afstandsbediening met bewegingssensoren en een microfoon .

Apple TV

Als je een Apple-fanaat of een fervent gebruiker van iTunes bent, wil je misschien Apple TV zien als een levensvatbaar alternatief voor het streamen van media-inhoud. Voor een prijskaartje van $ 99 streamt Apple TV multimedia-inhoud van populaire verkooppunten zoals HBO Go, Hulu en Netflix. En met AirPlay Mirroring op uw Apple TV kunt u tegelijkertijd webgebaseerde video streamen op uw iOS-apparaat.

Bron: Andy Mangano

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie