5 belangrijke tips om te overwegen voordat u een Shopify-thema kiest

5 belangrijke tips om te overwegen voordat u een Shopify-thema kiest

Het ontwerp van uw eCommerce-winkel is een belangrijk aspect om op te letten bij het overwegen van de online business. Misschien is het het eerste van uw bedrijf dat een klant opmerkt voordat hij een product koopt en daarom moet u het op de juiste manier doen. De themawinkel van Shopify herbergt honderden geweldige thema’s en het maken van de juiste keuze kan een beetje ontmoedigend zijn.

Om het probleem aan te pakken, volgen hier enkele van de onmisbare functies om naar te kijken voordat u een Shopify-thema kiest.

Eenvoudige navigatie

Een barrière waarmee online shoppers meestal worden geconfronteerd, is: navigeren door de producten zelf en terwijl u een aantal briljante merken in voorraad heeft, wordt het intimiderend genoeg om de navigatie tot een minimum te beperken. Het is essentieel om een ​​thema te selecteren dat u zal helpen om zo min mogelijk ‘niveaus’ in de navigatie te hebben.

Responsief zonder opoffering

Alle thema’s van de Shopify-themawinkel zijn mobielvriendelijk, omdat het een onderdeel is van de richtlijnen dat; een thema moet enkele overwegingen doorlopen voordat het in de winkel wordt geaccepteerd.

Grote, mooie video’s en foto’s

Uw levensstijl en productafbeeldingen bieden u het platform om uw aanbiedingen en updates aan klanten te presenteren. Houd er dus rekening mee dat: het gekozen Shopify-thema grote, prominente afbeeldingen bevat, zodat u er het beste van kunt maken. Als je video’s wilt insluiten om je merk en producten te promoten, zorg er dan voor dat het thema de juiste functionaliteit heeft om video’s direct in een reeks kerngebieden rond de winkel in te voegen.

Een goed ontworpen blog

De te ontwikkelen winkel moet alle aspecten van contentmarketing omvatten en daarom is het noodzakelijk om een ​​goed ontworpen, goed doordachte blog te hebben bij het kiezen van een Shopify-thema. Het is iets dat vaak door de ontwikkelaars wordt vergeten en aan het einde van het hele ontwikkelingsproces wordt aangepakt. Zorg er dus voor dat u door de preview-winkel van het thema bladert, zodat u de blogsectie kunt zien.

Goede ondersteuning en documentatie

Het runnen van een online winkel gaat niet alleen over klanttevredenheid en dus moet je als retailer ook rationeel blijven. Als er iets misgaat met het gekozen thema tijdens de ontwikkelingsfase van het tweaken, zorg er dan voor dat je een back-up hebt van een goed ondersteuningsnetwerk.

Laatste woord

Het belangrijkste om op te merken tijdens het bladeren door de gevarieerde opties is; of het thema goed of fout is voor het merk en de branche waartoe u behoort. Dus als je moeite hebt om het perfecte thema voor de Shopify-winkel te selecteren, is het ideaal om deskundige hulp in te roepen van ervaren Shopify-ontwikkelaars.

Bron: Sanjay Nandy

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie