5 Benodigde financiële benodigdheden voor het kopen van een huis!

5 Benodigde financiële benodigdheden voor het kopen van een huis!

Hoewel bijna iedereen zich realiseert dat er een soort van financiële inzet voor nodig is, om op een relevante manier voorbereid te zijn om een ​​huis te kopen, van je eigen, weinigen, doorgaan, veel aandacht besteden aan alles, betrokken en noodzakelijk ! De meesten weten dat ze een aanbetaling nodig hebben, die vaak ongeveer 20% van de prijs van het huis is (dat bedrag kan echter verschillen, afhankelijk van het type en de voorwaarden van de specifieke hypotheek), maar veel, de andere financieel gerelateerde behoeften niet realiseren en proactief plannen. Na meer dan 15 jaar als een gediplomeerde vastgoedverkoper in de staat New York, ben ik tot de overtuiging gekomen dat er ten minste vijf financiële overwegingen/benodigdheden nodig zijn om een ​​huis te kopen. Met dat in gedachten zal dit artikel in het kort proberen deze te overwegen, onderzoeken, beoordelen en bespreken, en waarom het belangrijk is voor een huizenkoper om voorbereid te zijn.

1. Aanbetaling: Wanneer men een hypotheek gebruikt (zoals de overgrote meerderheid van de particulieren doet), zal de geldschieter een minimale aanbetaling eisen. Hoewel dit over het algemeen 20% van de aankoopprijs is, zijn er veel andere hypotheken, die minder (en soms, zoals niet door de eigenaar bewoonde, meergezinswoningen, coöperatieve appartementen, enz.) hogere aanbetaling, kan vereist zijn). Wees voorbereid!

2. Diverse reserves: Wanneer iemand een huis koopt, zoekt hij de Amerikaanse droom, maar als hij niet grondig, voorbereid en klaar is, riskeert hij in plaats daarvan een nachtmerrie te worden! Er zijn verschillende reserves, verstandige huiseigenaren, hebben, waaronder, reserves, voor: onmiddellijke reparaties/ renovaties/ upgrades/ opnieuw afwerken; verhuiskosten; reparatie/vervanging van apparaten; HVAC – gerelateerd problemen, enz.; buiten/binnen schilderwerk/ onderhoud; voorziene vervangingen/reparaties/renovaties; onvoorzien onderhoud/reparatie; upgrades, enz.

3. Persoonlijke comfortzone: Elke koper moet/moet, voor zichzelf, zijn persoonlijke comfortzone bepalen, in termen van de financiële behoeften, van het eigenwoningbezit! Niemand wil toevoegen, onnodige stress, etc, dus hoe meer je weet, en hoe beter – voorbereid, hoe minder, het gedoe en het ongemak!

4. Totale maandelijkse betaling: Veel dingen gaan naar iemands totale maandelijkse betaling, gerelateerd aan zijn huis. Hypotheekbetalingen omvatten vaak/in het algemeen: hoofdsom; interesse; Vastgoed belasting; en escrow-items (zoals verzekeringen, enz.). Houd daarnaast rekening met de kosten van nutsvoorzieningen (inclusief kosten voor elektriciteit, verwarming en airconditioning, kabel, internetkosten, enz.). Bereid zowel de reguliere als de onverwachte kosten voor (zoals reparaties, vervangingen, loodgieterswerk, exterieuronderhoud, enz.)

5. Werkzekerheid/ Persoonlijk financieel vertrouwen: Hoop je in dit gebied te blijven, of ben je onzeker? Hoe zeker bent u in uw huidige baan/beroep/functie? Bent u klaar, bereid en in staat om op een financieel verantwoorde/responsieve manier verder te gaan? Gelooft u dat u klaar en fit bent voor de financiële aspecten van het bezitten van een huis?

Als men zich financieel en zorgvuldig voorbereidt op zowel de verwachte als de onvoorziene uitgaven die verband houden met het bezit van een huis, zal het proces gemakkelijker, minder stressvol en in het algemeen gelukkiger en bevredigender zijn! Zult u verstandig en voorbereid te werk gaan?

Bron: Richard Brody

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie