5 beste eendaagse teamuitjes in Bangalore: verhoog het energieniveau van uw teams

5 beste eendaagse teamuitjes in Bangalore: verhoog het energieniveau van uw teams

“Hé man… Heel erg bedankt voor het plannen van de leuke tijd op zaterdag. We kunnen er niet over ophouden. Iedereen die ik vandaag op kantoor tegenkom, heeft iets te vertellen over ons teamuitje…”

Prakash hoorde het gesprek terwijl hij wachtte bij de receptie van het kantoor van zijn vriend Pathak. Prakash ontmoette Pathak om advies te vragen over teammanagement. Het hardwerkende en ervaren team van Prakash, de laatste tijd, werd de uitvoering een wisselvallig. Hij begon te voelen dat de ijver ontbrak en besloot zijn team weer op het goede spoor te krijgen.

Het is tijd om je team een ​​frisse neus te laten halen. Dit zijn de eerste 5 beste plekken in Bangalore voor een bedrijfsuitje, de mooie suggestie uit onze schatkist.

Guhantara Resort, Kanakapura Road: Het resort biedt een unieke ervaring die tegemoet komt aan de uiteenlopende behoeften van zakelijke groepen. Het resort heeft vergaderzalen en een auditorium met wifi-connectiviteit voor zakelijke behoeften. Het organiseert feesten met regendans, een groot zwembad, een volwaardig restaurant en bar en een spa. Grotverkenning is de beste plaats voor het plannen van een schattenjacht. De activiteit helpt bij het opbouwen van vaardigheden zoals het nemen van risico’s, samenwerking en betere communicatie.

Mango Mist, Bannerghatta Road: Als je de drukte van de stad wilt ontvluchten en wilt genieten van de rustige natuur, moet je naar Mango Mist gaan. Het resort biedt perfecte ontspanning te midden van weelderige groene mangobomen en beschikt over een zwembad, een speeltuin, een restaurant, een barbecue en mocktails. Het resort heeft voldoende ruimte om binnen- of buitenspellen te houden. U kunt bijvoorbeeld een belangrijke stootactiviteit uitvoeren om de vaardigheden op het gebied van strategische planning en tijdbeheer te verbeteren. Het helpt ook voor continue verbetering.

Shilaandra Resort, Ramanagara: Een natuurlijk rotsachtig resort aan de voet van de Ramanagara-rotsen, het resort is de perfecte plek voor teamuitjes. Voorzieningen zijn onder andere een groot zwembad, diverse spelletjes, een restaurant en een loungebar. Geniet van de rustieke omgeving en kom tot rust met de natuur. Het resort heeft uitgestrekte landschappen waar teamactiviteiten zoals Tetris kunnen worden gepland. Het helpt alle teamleden zeker om samen te werken, plezier te hebben en sterke processen op te bouwen. De perfecte plek die wonderen kan doen voor teamsynchronisatie!

Signature Club Resort, Devanahalli: Een ontspannen wijntour of een avontuurlijke trip naar Nandi Hills of Skandagiri Betta, niets is ver verwijderd van Signature Club. Een restaurant met meerdere keukens, een café en een bar, verwarmde zwembaden of speeltuinen, de plaats heeft alles. Wat dacht je van het plannen van een leuke teamactiviteit van Pyramid Building hier en het cultiveren van tijd- en resourcemanagementvaardigheden?

Gouden Amoon, Hoskote: Een resort met een Egyptisch thema neemt u mee door de historische tijden en biedt moderne voorzieningen van wereldklasse. Een spa om te ontspannen, een restaurant met verse boerderijproducten, een stadion en een discotheek. Deze plaats heeft alles voor uw team gedekt. De Interlocker spelen in deze serene omgeving lijkt een goed idee. De activiteit helpt om leiderschapsvaardigheden te cultiveren en tegelijkertijd creatief en allesomvattend te zijn.

Het is tijd voor leuke en spannende activiteiten in een mooie en serene omgeving. Geef je team de perfecte ervaring van “I Can’t, but We Can!”

Bron: Arun Mahendran

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie