5 beste gadgets voor mannen in 2011

5 beste gadgets voor mannen in 2011

Sony Ericsson Xperia Play – PSP-telefoon voor heren

Xperia Play is gebaseerd op Android 2.3 Gingerbread en bevat ten minste 50 games, waaronder Guitar Hero, Assasin’s Creed, Dead Space, Star Battalion, FIFA, Asphalt, Reckless Racing, enzovoort. Wat meer is, sommige andere telefoongames zullen gegarandeerd blijven op de Xperia Play. Het ondersteunt ook multiplayer-games via WIFI. Andere kenmerken: 4,0 inch 480×854 FWVGA-touchscreen, 1GHz Scorpion ARM V7-processor, aanpasbaar Sony Ericsson-startscherm, “betere bouwkwaliteit dan de PSP Go”, verschuifbare gamepad met touchpads in plaats van mechanische DualShock-sticks, 5MP-camera, die behoorlijk indrukwekkende foto’s maakt , enz. Het is een hit op MWC omdat het de combinatie is van twee enorm populaire merken: Android (momenteel ‘s werelds op één na grootste mobiele besturingssysteem) en PlayStation (‘s werelds best verkochte videogameconsole).

iPad 2 – Meest gezochte gadgets voor mannen

Een van de meest verwachte elektronische gadgets van 2011 is zonder twijfel de iPad 2 van Apple. Het is bekend dat de iPad 2 zal komen met een aantal nieuwe belangrijke functies, zoals een slanker ontwerp en lichtere behuizing, update van de flitser, twee camera’s en toegang voor USB-poorten, enz. Nu wordt er gezegd dat de iPad 2 zal worden

Facebook-telefoon – One Touch naar Facebook

Ben je fan van Facebook? Besteedt u veel tijd aan chatten op Facebook? Kijk dan eens naar HTC’s nieuwe mobiele telefoons die speciaal voor deze fans zijn ontworpen – HTC ChaCha en HTC Salsa. De twee Android-telefoons hebben beide een speciale Facebook-knop die de interactie met de sociale netwerkservice probeert te vergemakkelijken.

LGOptimus3D – Scherm zonder bril en 3D-camera

Deze week kondigde LG hun Optimus 3D-smartphone aan op het Mobile World Congress in Barcelona. De Optimus 3D heeft een 3D-camera met twee lenzen, een lcd-scherm zonder bril, een 1GHz TI OMAP4 dual-coreprocessor en HDMI/DLNA om te delen op alle 3D-sets die je hebt. Maar er waren geen details over de prijs of het releasevenster. Er is echter een gerucht dat deze technische gadgets van 3D-smartphones op 25 april zullen worden uitgebracht voor een prijs van £ 514,99 (ongeveer Rs. 38.000). Daarnaast is een ander populair product van LG de 3D dual-core LG Optimus Pad.

HTC Flyer – Potentieel hoogtepunt van tablets

Het is een feit dat 2011 het jaar van de tablets is. Naast LG Optimus Pad, Samsung Galaxy Tab 10.1, heeft HTC ook zijn eerste tablet aangekondigd – HTC Flyer. 1,5 GHz Snapdragon-processor, 7-inch 1024×600 scherm, 32GB, 5MP camera, 1470 uur standby-tijd en meer dan 4 uur video afspelen. Heb je een favoriet voor die nieuwe hightech elektronische gadgets?

Bron: Kelly Richard

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie