5 dure horloges voor de rijke man

5 dure horloges voor de rijke man

Als je een horlogeliefhebber bent, is het je misschien opgevallen dat er maar drie soorten horloges zijn. Je kunt de ultradure chronograaf, de beroemde dollarwinkel-variant en de belangrijke middenweg vinden. Mensen die een low-end horloge dragen, zullen dit doen voor het nut, maar mensen die middelmatige en dure horloges gebruiken, zullen ze alleen gebruiken om klasse te weerspiegelen, en dat is ook belangrijk.

Je vindt bijvoorbeeld Invicta-horloges om de polsen van mensen uit de hogere middenklasse, maar je zult geen Cartier om hun polsen vinden – zelfs niet in een miljoen jaar. Invicta produceert echter horloges in verschillende prijsklassen. Je kunt bijvoorbeeld een Invicta-horloge vinden voor een paar honderd dollar, maar je kunt ook een Invicta-horloge te koop vinden dat duizenden dollars kost. Zo kost de Invicta Bolt Zeus tegenwoordig veel geld.

Nu gaan we je op de hoogte stellen van enkele horloges die geweldig zijn voor elke man uit de hogere middenklasse, dus lees verder om meer te weten te komen.

1. Het Master Control-polshorloge van Jaegar LeCoultre

Dit horloge ziet er geweldig uit om elke pols, en door zijn Gouden Eeuw-look ziet het eruit als een fris horloge. In feite is dit uurwerk tientallen jaren oud. U zult zien dat het Master Control-polshorloge van Jaegar LeCoultre is voorzien van een gouden zegel, een zilveren sunburst-wijzerplaat, een gangreserve van 2 dagen en een controle van 1000 uur. Hierdoor kunt u de perfecte tijd zien die u wilt, zelfs als de batterij van het horloge leeg raakt – en u meteen een nieuwe batterij moet kopen.

2. Omega Seamster 300

Een Omega Seamster 300 werd gezien op de pols van Daniel Craig. Hij trad op als James Bond, de beroemde Britse spion. In feite is elke Omega Seamster 300 een trendy uurwerk en u zult er dol op zijn. Dit prachtige horloge belandt vanwege zijn prijsklasse in het kostbare rijk van de hogere middenklasse. Het uurwerk van dit horloge is het beroemde Co-Axial Calibre 8400, en de Omega Seamster 300 kan ook nog eens 1,5 Tesla aan. Hoe dan ook, je kunt de Omega Seamster 300 krijgen voor ongeveer $ 3.000, en dat is niet te duur.

3. Invicta horlogebout

De Invicta Watch Bolt is gewoon een daverende, prachtige chronograaf die je vandaag zou moeten hebben. Jason Taylor droeg met trots de Invicta Watch Bolt Zeus, omdat hij een groot horloge nodig had – Jason is vrij groot en weegt ongeveer 260 pond. Je zult de Bolt Zeus in een breed scala aan combinaties en kleuren zien, en het horloge is vernoemd naar de beroemde Heer van de berg Olympus in de ontzagwekkende Griekse mythologie.

Je zult ook ontdekken dat de roestvrijstalen en gouden accenten in de Invicta Watch Bolt gewoon onweerstaanbaar zijn, en je zult dit feit meteen aanbidden. U moet tussen $ 600 en $ 1000 terugzetten.

4. De Cartier-tank

De Cartier Tank is een oud horloge, en dat menen we. Het betekent dat het horloge voor het eerst werd geïntroduceerd in het jaar 1917. De Cartier Tank is zeer gemakkelijk te dragen. In feite kun je dit uurwerk de hele dag dragen, en dat is veel tijd, zelfs voor een duur horloge. Bovendien ziet de Cartier-tank er prachtig uit om elke pols die er is, en je zult er dol op zijn. Je kunt een Cartier-tank kopen voor $ 2.000, en dat is geweldig.

5. Het Seiko-horloge

De Seiko Watch lijkt op de beroemde Omega Seamaster 300. Dit mid-luxe horloge zal je meteen verbazen, want het merk Seiko kan op eigen benen staan ​​als het gaat om luxe horloges die er zijn. De Seiko Watch straalt gewoon klasse uit en je kunt hem ook in het water dragen, omdat hij bestand is tegen water.

Bron: Christina M Thomas

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie