5 eenvoudige stappen om WordPress-hosting te kiezen

5 eenvoudige stappen om WordPress-hosting te kiezen

Uw beslissing om voor WordPress-hosting te kiezen, kan een groot effect hebben. Het is een van de sleutels om dynamische sites op internet te laten draaien. Er zijn verschillende hostingproviders en de meeste voldoen aan de minimumvereisten van WordPress, maar een minderheid zal u het serviceniveau bieden waarnaar u op zoek bent. Desalniettemin kan het lastig zijn om de WordPress-hosting te kiezen met de juiste balans tussen prijs, hoogtepunten, prestaties en ondersteuning, en daarom kunt u de gegeven stappen uitvoeren.

Stap 1. Zoek een betrouwbaar hostingbedrijf.

Om buitengewone WordPress-hosting te ontdekken die u kunt vertrouwen en niet veel te veel kost, kunt u deze factoren overwegen bij uw zoektocht.

 • Technologie ondersteuning. Praat met een paar personen die hetzelfde pakket gebruiken. Het is essentieel om rekening te houden met de meest recente innovaties, de meest recente vorm van PHP, het configureren van de backend, het opnemen van scripts en het afhandelen van belasting per database.

 • Ruimte, overdracht en snelheid. Tegenwoordig bieden promotende bedrijven “onbeperkte ruimte” en “onbeperkte bandbreedte”. Het is misschien beter dat uw host elk individu een bepaalde limiet geeft voor de hoeveelheid ruimte en bandbreedte die moet worden gebruikt. Kijk ook hoe snel uw site op elke server laadt.

 • Prijs. De prijzen variëren over het algemeen op hosts, met name voor gedeelde records. Duurder is echter over het algemeen niet beter, dus kies een server niet alleen rekening houdend met de kosten. Poging om tegen een bepaalde prijs in het midden te gaan.

• Steun. Experimenteer met de ondersteuningssectie voordat u kiest met welke host u wilt werken. U kunt het tijdsbestek bekijken dat nodig is om u te bereiken, hun inzicht en houding.

Stap 2. Kies tussen managed, shared, VPS of dedicated hosting.

Wanneer u zich aanmeldt voor hosting, moet u een van de shared, VPS (Virtual Private Server), dedicated of managed hosting kopen. Laten we onderzoeken wat elk van deze termen betekent:

 • Beheerde WordPress-hosting. Het is een over het algemeen nieuw idee, grotendeels ontwikkeld door de huidige pioniers op het gebied van beheerde WordPress-hosting.

 • Gedeelde hosting. Het is de goedkoopste en meest prominente keuze – en over het algemeen een buitengewone plek om te beginnen. Hiermee deelt u de activa van de server – het geheugen, de rekenkracht, enzovoort – tussen u en alternatieve clients die dezelfde server gebruiken.

 • VPS-hosting (Virtual Private Server). Hierin verdeel je je eigen specifieke segment op een server met een beveiligde en vastgehouden hoeveelheid geheugen en rekenkracht. Het is ideaal voor sites die snel groeien.

 • Toegewijde hosting. Gevestigde grote bedrijven maken hier gebruik van en dreven klanten voort die websites met veel verkeer, CPU-intensieve webapplicaties of complexe databases gebruiken.

Stap 3. Selecteer een van de beste WordPress-hostingproviders.

Hier zijn de beschrijvingen van enkele voorgestelde WordPress-hostingproviders:

 • WPEngine is voor beheerde WordPress-hosting die zich bezighoudt met de technische details van uw eigen WordPress-installatie en uitzonderlijk verbeterde serverconfiguraties.

 • SiteGround is voor WordPress-hosting die zijn servers en software voortdurend bijwerkt naar de meest recente modellen/versies voor onwrikbare kwaliteit, snelheid en veiligheid. Het biedt ook gratis dagelijkse back-ups, gratis installatie en overdracht, een gratis domeinnaam, installatie met één klik, een 30-dagen geld-terug-garantie en waarschijnlijk de meest moeiteloos toegankelijke technische ondersteuning in de branche, inclusief 24/7 assistentie door middel van zowel telefonische en instant-chatdiensten.

 • Media Temple is voor VPS WordPress-hosting die zich concentreert op het geven van webhosting voor webdesigners en -ontwikkelaars, digitale ondernemers en innovators. Het biedt meer dan honderdduizend gebruikers solide, superieure, schaalbare servers tegen een concurrerende prijs, inclusief uitstekende 24/7 klantenondersteuning.

 • Er is geen voorgeschreven dedicated WordPress-hosting in het licht van het feit dat een beginnershandleiding een goede plek is om wat dieper in te gaan op de diepte die belangrijk is om specifieke dedicated hostingproviders goed voor te stellen.

Stap 4. Meld u aan voor hosting en bouw uw WordPress-website.

U moet de behoeften van uw website evalueren voordat u een WordPress-webhostingpakket koopt. Hierdoor kunt u veel geld besparen. Nadat u weet naar wat voor soort WordPress-webhosting u op zoek bent, moet u een gedetailleerde zoekopdracht uitvoeren om tal van providers te vinden.

Nadat je de providers hebt gevonden, moet je beginnen met het vergelijken van de pakketten die ze aanbieden op het gebied van functies, prijs en het niveau van klantenservice. Met behulp van deze criteria kunt u beslissen welke WordPress-webhostingprovider geschikt is voor u en uw website. Word dan gehost, sta op en ga verder met het bouwen van uw WordPress-website.

Stap 5. Koop superieure WordPress-thema’s.

Als u de afgezaagde thema’s beu bent, kunt u controleren op premium-thema’s. Het kost een paar euro meer, maar uw website kan uniek zijn. Dus de volgende stap is om te zoeken naar de meest betrouwbare en beste van de beste producten. U kunt hieronder een glimp opvangen van de eersteklas WordPress-thema’s:

A. Themificeren. Deze heeft een eenvoudige en snelle aanpassing zonder om een ​​code te vragen. Het heeft een paneel met basisopties, zodat u de instellingen en stijlen van uw thema kunt aanpassen. Het kost $ 49 met $ 79 lidmaatschap plus plug-ins.

B. Elegante thema’s. Het heeft vijfentachtig prachtige thema’s voor je. Het heeft vanaf nu meer dan 260.000 klanten met $ 69 als lidmaatschapsbijdrage plus plug-ins.

C. iThema’s. Het valt op als een van de meest gewilde WordPress-themaproviders die uitzonderlijke thema’s biedt plus plug-ins zoals Backup Buddy, die het populairst is. Het is voor $ 80 met $ 150 lidmaatschapsgeld.

Er zijn veel hostingbedrijven die op de een of andere manier bijna dezelfde service bieden, maar onderscheidende productontmoetingen bieden. Het kiezen van WordPress-hosting houdt daar echter niet op. U kunt enkele problemen tegenkomen, zoals terminologieën die u zojuist hebt ontmoet en vragen over de website. Het kiezen van WordPress-hosting kan zo eenvoudig zijn als u weet dat u op elk moment van de dag of nacht geweldige hulp kunt krijgen.

Bron: Richard Cunningham, IV

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie