5 gekke entertainment-applicaties voor je iPhone

5 gekke entertainment-applicaties voor je iPhone

Apple’s iPhone kan je altijd bezig houden. Er zijn tal van toepassingen in de entertainmentcategorie van de AppStore die je uit de absolute verveling kunnen halen en je humeur op peil kunnen houden. Verder, nadat Apple eindelijk de gordijnen van iPhone 5 heeft opgetrokken, zal deze categorie overladen worden met apps, omdat mensen geneigd zouden zijn om er steeds meer van te krijgen. Als je ondertussen op zoek bent naar een aantal eigenzinnige apps die het plezier en het amusement voor je zullen houden, dan zijn er hier vijf.

FaceGoo Lite

Als je graag gezichten trekt, dan is FaceGoo Lite precies jouw soort applicatie. In deze app kun je je foto’s knijpen, uitrekken en draaien en het zo gek en grappig mogelijk maken. Je kunt je vrienden er gek uit laten zien, of je kunt de gezichten van je vijanden verwringen om ze er dik en idioot uit te laten zien. Upgrade naar de volledige versie van de app om screenshots op te slaan en die gekke grappige gezichten op Facebook te uploaden. Je hoeft alleen maar een foto uit de fotobibliotheek te kiezen en je vingers te gebruiken om het gezicht te draaien, slaan en duwen.

Struikel op!

Deze app is bedoeld voor die mensen die nooit moe worden van het verkennen en ontdekken van nieuwe dingen, en als het gaat om verkennen en ontdekken, dan kan niets hen meer plezier bieden dan deze. Met slechts een tik op de “Stumble!” knoop, StumbleUpon! Presenteert u met enorm veel foto’s, video’s en interessante webpagina’s op het touchscreen van de iPhone. Je kunt kiezen uit 500 verschillende interesses, en het beveelt je meteen aan met pagina’s met geweldige dingen. Ook wordt uw mobiele account automatisch gesynchroniseerd met uw webaccount; dus nu kun je beginnen met verkennen wanneer je maar wilt.

Spuitbus

Spray Can is een gelukzaligheid voor al die mensen die ervan houden zich op buitengewone manieren van hun artistieke kant te laten zien. Download deze app op je iPhone en sluit je aan bij de grootste kunstgemeenschap op iOS met ongeveer 5 miljoen gebruikers. Het heeft een uiterst creatieve en gebruiksvriendelijke tekenmodus en een online galerij waar gebruikers hun kunst kunnen publiceren en de tags van andere gebruikers kunnen beoordelen en becommentariëren. Als je kunst goed genoeg is, kun je je eigen fanbase opbouwen en beroemd worden.

SimSimi

Deze kwam als goed nieuws voor al die chatterboxen die zichzelf graag bezig houden met non-stop chatten en roddels. SimSimi is een schattige, geavanceerde chatrobot die grappige gesprekken kan voeren om verveling te voorkomen. Om het gesprek te beginnen, start je gewoon een gesprekssessie op het aanraakscherm en SimSimi begroet je onmiddellijk. Je kunt SimSimi zelfs nieuwe woorden leren en haar vocabulaire uitbreiden met jouw input. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien een kinderspel, maar als je gewend raakt aan het praten met de schattige chatrobot, zul je merken dat het iedereen kan amuseren, ongeacht de leeftijd.

Ghost Radar®: KLASSIEK

Dus als je je graag vermaakt met spookachtige ervaringen, dan kan Ghost Radar® je helpen. Deze app is ontworpen om paranormale activiteit te detecteren en is voor deze taak uitgerust met verschillende sensoren. Ghost Radar® verschilt echter van andere traditionele paranormale apparatuur omdat het de metingen van de sensoren alleen analyseert wanneer het interessante patronen krijgt. Het heeft ook een stem om u te laten weten wanneer het interessante woorden detecteert.

Alle vijf bovengenoemde toepassingen zijn eigenaardig, maar vermakelijk. Het verrassende is dat hoewel AppStore gebruikers veel eigenaardige apps biedt voor plezier en plezier, de koorts van de ontwikkeling van entertainment-apps voor iPhone nooit lijkt te gaan. Welnu, een belangrijke reden hiervoor kan zijn dat er veel mensen zijn die gekkere ideeën hebben voor entertainment-apps.

Bron: Kevin Upen Peterson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie