5 manieren om een betere partner te zijn

5 manieren om een betere partner te zijn

We zijn er allemaal geweest. U meldt zich aan bij een partnerprogramma en u verkrijgt uw partnerlink… en dan staart u ernaar. Als u naar uw affiliate-link staart, verdient u geen geld. Evenmin zal het spammen van uw link via myspace of forums. Als je dat doet, stop er dan mee… het is ofwel illegaal, of het zou illegaal moeten zijn. In dit korte artikel geef ik je 5 stappen in de goede richting.

#1

Koop een domein en hostingpakket. De beste manier om iets op het web geïndexeerd te krijgen zodat mensen het kunnen zien, is door het daar te plaatsen op een stuk “virtueel onroerend goed” dat u bezit. Onthoud dat je niet iets voor niets krijgt, dus stort wat geld in en begin met het bouwen van je eigen site.

#2

Bewapen jezelf met alle gratis tools die je kunt krijgen. Bent u geen eigenaar van Adobe Dreamweaver? Geen probleem, NVU of Trellian Web-pagina zijn twee gratis tools voor het bouwen van sites die u naar een acceptabel niveau van webdesign brengen. Hé… het is gratis. Bookmark http://www.download.com je kunt daar naar talloze gratis programma’s zoeken, en nog beter, je kunt de software voor de proefperiode eruit filteren en alleen naar gratis licentiesoftware zoeken (wat betekent dat het echt, echt gratis is).

#3

Stel uw eigen e-maillijst samen. Dit is weer een stap die cruciaal is als je online een aanzienlijk bedrag wilt verdienen. Sommige klanten waarmee ik werk, kunnen alleen verkopen omdat ze met één klik op de knop kunnen promoveren naar meer dan 50.000 gerichte leads. Ik raad 1shoppincart.com aan voor beginners. Allereerst is het niet duur, en als u ooit uw eigen product wilt maken, kunt u uw serviceniveau upgraden met een winkelwagentje. Voor nu is alles wat je wilt het vastleggen van leads via een squeeze-pagina of nieuwsbrief-opt-in.

#4

Krijg een blog en gebruik het. Bloggen is gratis. Koop er een en werk deze dagelijks bij.

#5

Doe mee met Pay-Per-Click-advertenties. Het is misschien niets voor jou, dus meld je aan voor een Google AdWords-account en probeer het uit. U kunt een budget instellen, dus houd daar rekening mee terwijl u het uitprobeert. Ik heb persoonlijk mijn eerste cheque van PPC-verkoop gedaan als een affilaite van dentalplans.com. PPC is nu ongelooflijk complex, dus misschien wil je het onderwerp bestuderen voordat je je verandering naar de strategie gooit.

Nou, dat zijn mijn 5 stappen. Ze kunnen en worden allemaal gemakkelijk uitgebreid tot een eigen wetenschap. Nu krijg je een idee van wat er nodig is om online inkomsten te verdienen via partnerprogramma’s … veel werk. Maar maak je geen zorgen als je er eenmaal goed in bent, het lijkt gemakkelijk. Zoals met alles in het leven is het begin niet gemakkelijk, maar marketing als affiliate kan ongelooflijk lonend zijn.

Proost, en ik zie je daarbuiten.

-Jared Masa

Bron: Jared Masa

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie