5 manieren om geld te verdienen met WordPress

5 manieren om geld te verdienen met WordPress

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe je geld kunt verdienen met WordPress, dan ben je zojuist op de juiste plek beland. Zoals u weet, is WordPress het meest gebruikte Content Management Systeem met meer dan 30.000 plug-ins en meer dan 600 miljoen downloads voor de nieuwste versie van dit CMS. Het is duidelijk dat het zeer wijdverbreid is en wereldwijd een unieke reputatie heeft.

Laten we eens kijken hoe we WordPress kunnen gebruiken om op lange termijn een behoorlijk inkomen te verdienen.

1. Maak uw eigen WordPress-plug-ins.

Als je kennis hebt van HTML, PHP en CSS, dan kun je je eigen aangepaste WordPress-plug-ins maken.

Je kunt je voorstellen dat de prijs van één plug-in kan oplopen tot $ 60 en zelfs meer. Als je geluk hebt dat je plug-in viraal gaat en deze verkoopt, alleen voor 1k WordPress-gebruikers, zou je uiteindelijk $ 60k bankieren. Je kunt maar beter opstaan ​​en klaar zijn.

2. Ontwerpen en ontwikkelen van WordPress CMS.

Mocht u bekend zijn met programmeertalen zoals C++, C#, PHP, HTML, CSS, JQUERY en AJAX, dan kunt u een WordPress-ontwikkelaar worden en gemakkelijk een substantieel financieel inkomen behalen.

Werken aan de ontwikkeling van WordPress is zeer vereist vanwege het potentieel van WordPress en de snelle groei ervan over de hele wereld. U kunt zelfs gaan werken op de markt voor freelance services zoals Fiverr of Freelancer of zelfs uw eigen website lanceren om uw WordPress-service te promoten en te verkopen.

3. Beheer van de hosting voor WordPress.

WordPress is uiteindelijk slechts een gratis publicatiesoftware die scripts bevat die bestanden van het WordPress-programma bevatten. Daarom hebben die bestanden een host nodig om dit CMS correct te laten werken en functioneren.

WordPress Content Management Systeem werkt op de minimale vereisten, en u kunt profiteren van het hostingbeheer of de productie van hosts voor WordPress-blogs. Die sites zullen niet meer dan 1 gigabyte per maand gebruiken, afhankelijk van het type website en het maandelijkse verkeer.

4. Onderhoud en technische ondersteuning.

Deze methode is afhankelijk van de tweede, waarbij u bekend moet zijn met de programmeertalen en een expert moet zijn in de netwerken en serversystemen om de technische problemen en moeilijkheden van de klant op te lossen.

U moet een hoge expertise hebben op het gebied van netwerken en beheer van zowel gedeelde als privéservers, aangezien WordPress volledig op die hosts werkt.

Het is onvermijdelijk dat klanten vaak met meerdere problemen worden geconfronteerd, en uw rol als expert zou helpen bij het oplossen van die problemen.

Met deze vaardigheden en ervaring zou je zeker niet alleen in een goed bedrijf kunnen werken, maar ook je eigen bedrijf kunnen maken, wat je een aanzienlijk passief inkomen zou opleveren.

5. Opzetten van een gehost programma als een service (Pro-methode)

Het is bij de meeste bloggers en marketeers bekend dat het gebruik van WordPress voornamelijk is voor het beheren van inhoud en bloggen, en dit is wat het doet. Heb je er echter ooit aan gedacht om de code te wijzigen om van WordPress een programma of script te maken dat in staat is om andere WordPress-blogs te hosten?

Ja, het is mogelijk om dat te doen, maar waarschijnlijk zonder de WordPress-code aan te passen en een script te maken, maar eerder door het gebruik van WordPress MultiSite WPMS.

Met dit laatste kunt u een netwerk van websites maken op één WordPress-installatie.

Uiteindelijk zijn dit de 5 manieren die u zouden helpen om echt een bevredigend inkomen online te genereren.

Bron: Sami Ezzine

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie