5 manieren om uw Google AdSense-account snel goed te keuren

5 manieren om uw Google AdSense-account snel goed te keuren

Tegenwoordig is het erg moeilijk geworden om goedkeuring te krijgen voor een AdSense-account. Drie tot vier jaar geleden was dat niet het geval toen we een AdSense-account konden laten goedkeuren met gratis blogs die zelfs op blogger.com waren gemaakt. Dus vandaag ga ik 5 tips voorstellen die u zullen helpen uw GA-account zeer snel goed te keuren:

1. Meld je aan met je eigen domein
U moet uw eigen domeinnaam hebben wanneer u een uitgeversaccount bij GA aanvraagt. U kunt hier meer voordelen zien van het hebben van uw eigen domeinnaam in vergelijking met een gratis domein.

2. Zorg voor hoogwaardige inhoud
Zorg altijd voor hoogwaardige inhoud op je blog en heb er nooit aan gedacht om inhoud van andere websites en blogs te kopiëren, want niemand houdt van een copy-paste blog zoals Google. Zorg er ook voor dat de inhoud op uw blog voldoet aan het beleid van GA. U moet ten minste 30-40 artikelen op uw blog publiceren voordat u zich aanmeldt voor Google AdSense. Als u zich aanmeldt met een blog met slechts 3-4 berichten, is de kans dat uw GA-account wordt goedgekeurd erg klein.

3. Domeinleeftijd is belangrijk
Domeinleeftijd speelt ook een grote rol als je denkt aan het aanvragen van een account bij GA. U moet een AdSense-account aanvragen bij de meest populaire en oude blog. Uw kansen om te worden geaccepteerd voor het Google AdSense-programma voor het delen van inkomsten worden erg groot als u zich aanmeldt met een domein dat ouder is dan 6 maanden.

4. Goede verkeersblog
Veel blogs worden afgewezen omdat ze geen echt verkeer hebben. Dus de kans dat uw blog wordt geaccepteerd voor AdSense is klein als de blog waarmee u solliciteert geen behoorlijke hoeveelheid verkeer heeft.

5. Enkele andere problemen
U moet een geldig e-mailadres en een geldige naam gebruiken wanneer u een AdSense-account aanvraagt. Hiermee moet uw blog een professioneel ogend thema hebben en mag deze geen verbroken links, pagina in aanbouw, HTML of grammaticale fouten bevatten.

Bron: Anil Garg

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie