5 ongebruikelijke manieren om slechte signaalontvangst te verbeteren

5 ongebruikelijke manieren om slechte signaalontvangst te verbeteren

Slechte signaalontvangst van mobiele telefoons wordt nooit op prijs gesteld. Niemand houdt van die ontbrekende signaalbalken op het display van een telefoon. Mogelijk hebt u enige tijd in uw leven last gehad van dit probleem.

Dergelijke problemen zijn er altijd geweest en door de jaren heen hebben mensen unieke, ongebruikelijke en zelfgemaakte remedies voor deze problemen bedacht. 5 manieren waarop deze sluwe mensen zeggen dat ze je signaalontvangst kunnen verbeteren, worden hieronder gegeven.

Een oude radioantenne

Een oude radioantenne kan een oplossing zijn voor uw slechte ontvangst. Ze zeggen dat je alleen een oude radioantenne nodig hebt. Dit klinkt misschien absurd, maar er zijn testimonials beschikbaar op YouTube die de resultaten van het gebruik van deze techniek garanderen. Het enige wat u hoeft te doen is een radioantenne dicht bij uw mobiele telefoon te plaatsen en deze met een koperdraad aan te sluiten op de externe antenne van uw mobiele telefoon.

Tesla-spoelen

Het is een elektrisch resonantietransformatorcircuit dat u kan helpen de ontvangst van uw mobiele telefoon te verbeteren. Het enige dat je nodig hebt, is een klein stukje teslaspoel en tape. U kunt de tape om de antenne van uw mobiele telefoon binden en vervolgens de tape gebruiken om ervoor te zorgen dat deze daar blijft. (tenminste als je de antenne op je telefoon kunt vinden…)

Paperclip

Dit is een van de gemakkelijkste methoden om de ontvangst te verbeteren. Een paperclip is in bijna alle kantoren verkrijgbaar. Het enige dat u hoeft te doen, is een paperclip te nemen en deze in de externe antenne van uw telefoon te bevestigen. Let hierbij goed op, aangezien paperclips schade kunnen toebrengen aan het scherm of de behuizing van uw mobiele telefoon. U kunt ducttape gebruiken om de clip met uw mobiele telefoon vast te maken. (Dit werd ook gepresenteerd door die man met tape op zijn bril)

Lege blikjes

Nu gooi je die lege blikken nooit meer weg, want ze kunnen je redden van je slechte signaalontvangst. Dit is een van de meest absurde manieren, maar het werkt eigenlijk als magie. Het enige wat je nodig hebt zijn twee lege blikken, een mes, wat koperdraad en een soldeerbout.

De stappen

1. Was de blikken goed zodat er geen resten achterblijven.

2. Snijd het uiteinde van een blik goed helemaal af, waar er geen opening is, en voeg vervolgens beide blikken samen door ze te solderen.

3. Maak een gat in een van de blikken en steek het koperdraad erin en zorg ervoor dat het goed blijft zitten. Steek nu het andere uiteinde van de draad in de externe antenne van uw mobiele telefoon en u bent klaar!

Dit zijn de eenvoudige stappen om lege blikken te gebruiken om uw signaalontvangst te verbeteren. Er zijn veel variaties op de methode beschikbaar en sommige bevatten zelfs de mogelijkheid om kleine propellers uit de blikken te maken voor decoratie.

geïsoleerde draad

Dit is weer een van de goedkoopste methodes. Het enige wat je nodig hebt is 20 cm geïsoleerde draad. Strip beide zijden van de draad (elk ongeveer 1 cm) en trek de helft van de draad naar een stokje om het die cirkels te geven. Nu je antenne klaar is, moet je hem op de externe antenne van je mobiele telefoon plaatsen en dan ben je klaar.

Geniet van deze goedkope en gemakkelijke methoden en zeg vaarwel tegen slechte signaalontvangst. Of u kunt uw zwakke celsignalen echt versterken met beproefde signaalversterkers die zeer betaalbaar, veel effectiever zijn en veel minder schade aan uw dure draadloze apparaten toebrengen.

Bron: Kory Zelickson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie