5 redenen waarom het nuttig kan zijn om een ​​WordPress Store Locator te gebruiken

5 redenen waarom het nuttig kan zijn om een ​​WordPress Store Locator te gebruiken

Als u een website bouwt of beheert voor een bedrijf met meerdere fysieke panden, is een speciale WordPress-winkelzoeker die aan de site is toegevoegd zeker een nuttig idee. Dit is een praktische functie om op een site op te nemen, zodat potentiële bezoekers gemakkelijk het dichtstbijzijnde kantoor of de dichtstbijzijnde winkel kunnen vinden. Hier zijn enkele van de meest aantrekkelijke kenmerken van dit type plug-in:

Google Maps

De meeste van deze plug-ins maken gebruik van Google Maps om direct toegang te krijgen tot een breed scala aan informatie, zoals rij- of wandelroutes om de beoogde bestemming in de kortst mogelijke tijd te bereiken. Bovendien maakt de plug-in van Google Maps het mogelijk om het landschap in verschillende weergaven te bekijken en zelfs in te zoomen om bepaalde gebieden te inspecteren om er zeker van te zijn dat de specifieke richtingen praktisch zijn voor de behoeften.

Reagerend ontwerp

Elk van de nieuwste plug-ins moet een responsief ontwerp hebben dat gemakkelijk werkt met de verschillende schermformaten op mobiele telefoons en tablets. Veel van de mobiel ondersteunde kaarten maken het mogelijk om te vegen, zoomen of knijpen om de gewenste informatie beter te bekijken.

Zoekcriteria

De mogelijkheid om een ​​winkel, kantoor of ander gebouw te zoeken op GPS-coördinaten, stad, postcode, enz. maakt het een stuk sneller om de juiste bestemming te vinden. Bovendien kunnen andere opties het specificeren van een reisafstand omvatten om ervoor te zorgen dat de bezoeker alleen in de omgeving kijkt.

Gedetailleerde informatie

Wanneer u een bepaalde winkel of kantoor probeert te vinden, is het handig om gemakkelijk toegang te krijgen tot andere relevante informatie, zoals het volledige adres, telefoonnummers en openingstijden. Een andere leuke functie is een reeks externe links die leidt naar andere relevante informatie, zoals feedback van klanten op een van de beoordelingssites.

Deel elke locatie

Het toevoegen van enkele van de meest populaire deelknoppen voor de sociale-mediasites kan helpen om een ​​site meer op te laten vallen en meer relevant verkeer te genereren.

Of u nu op zoek bent naar een volledig aanpasbare plug-in met veel functies of iets dat eenvoudig en gemakkelijk te bedienen is, er zijn tal van WordPress-tools voor het opsporen van winkels die aan de specifieke behoeften voldoen. Dit type extensie voor een website heeft de mogelijkheid om deze een stuk gebruiksvriendelijker te maken voor sitebezoekers, wat helpt om de natuurlijke interesse en voordelen van de regelmatige terugkerende bezoeker te vergroten.

Bron: Leo Eigenberg

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie