5 slimme trucs om van adblockers af te komen

5 slimme trucs om van adblockers af te komen

Het blokkeren van advertenties is van een marginaal probleem uitgegroeid tot een algemeen probleem dat uitgevers grote zorgen baart. Volgens het adblock-rapport van Pagefair 2017 hebben bijna 615 miljoen mensen software voor het blokkeren van advertenties gedownload. Het gebruik van mobiele adblockers is met 108 miljoen gestegen tot 380 miljoen apparaten, terwijl het gebruik van adblock op desktop met 34 miljoen is gestegen tot 236 miljoen apparaten. “Voor uitgevers betekent advertentieblokkering een duidelijk gebrek aan begrip van lezers van hun waarde-uitwisseling.” zei Tim Gentry.

Er is een behoorlijke wapenwedloop gaande tussen uitgevers en adblockers, wat een onophoudelijk probleem is, aangezien adblockers zijn verbeterd en uitgevers in natura hebben gereageerd. Adverteerders raken in paniek over adblockers, terwijl uitgevers ze proberen te bestrijden. Uitgevers moeten het probleem aanpakken en de controle over hun online advertenties terugkrijgen over welke advertenties worden weergegeven en tegen welke prijs om hun inkomstenverliezen te compenseren.

Begrijpen hoe ad block werkt, is belangrijk om de beste oplossing voor uw website of telefoon-app te kiezen. Software voor het blokkeren van advertenties werkt op verschillende niveaus en wordt gewoonlijk een ‘adblocker’ genoemd, een stukje software dat meestal wordt geleverd als een browserextensie of een app die door consumenten kan worden gedownload om advertenties te verwijderen. Het wordt meestal geïnstalleerd als een adblock-extensie of adblock-plug-in in een browser. Extensies voor advertentieblokkering werken in een webbrowser en blokkeren advertenties op webpagina’s die worden bezocht in de browser waarin ze zijn geïnstalleerd. Deze extensies moeten worden geïnstalleerd voor elke browser die u gebruikt. Dit ontluikende probleem van advertentieblokkering heeft een creatieve oplossing nodig.

Hier zijn 5 slimme trucs om van adblockers af te komen en het verlies van advertentie-inkomsten goed te maken. Ze zijn allemaal vrij eenvoudig.

Truc #1: Aannemen native reclame

Contentmarketeers wenden zich tot native advertising. Het is een vorm van betaalde media-advertenties. Hiermee kunnen gebruikers retargeten met relevante display-advertenties. De natuurlijke vorm en functie van de gebruikerservaring waarin deze wordt geplaatst, wordt gevolgd door de advertentiebeleving door native advertising.

Native-advertenties zien eruit als natuurlijke inhoud doordat ze overeenkomen met het visuele ontwerp van de ervaring waarin ze leven, en ze functioneren als natuurlijke inhoud door zich consistent te gedragen met de native gebruikerservaring.

Truc #2: Installeren Adzsafe verlenging

Adzsafe is een zeer effectieve en betrouwbare oplossing voor het blokkeren van advertenties en is de nieuwste poging om de schadelijke effecten van advertentieblokkering te omzeilen. Het schakelt software voor het blokkeren van advertenties onmiddellijk in de browser uit. Hiermee kunnen online advertenties worden geladen en bekeken ondanks de aanwezigheid van een adblocker in de browser van de gebruiker.

Het wordt geprezen omdat het niet vereist dat online advertentie-uitgevers hun advertentieproviders veranderen en daardoor adblocker volledig verplettert. Het heeft ‘Free Internet Protection’-tools die met succes voorkomen dat ze worden gedetecteerd door ad blocker, en ad blocker onmiddellijk uitschakelen.

Truc #3: Op de witte lijst komen

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw advertenties op de witte lijst te zetten. U kunt een bericht weergeven aan de bezoekers die adblocker hebben geïnstalleerd door hen te vragen uw site op de witte lijst te zetten. Zodra de bezoekers adblocker hebben uitgeschakeld, zal hij/zij het bericht niet meer zien.

Vele miljoenenbedrijven schudden de hand van populaire adblocker-bedrijven om hun sites op de witte lijst te krijgen, waardoor advertenties kunnen worden weergegeven zodat de gebruiker het kanaal kan ondersteunen door weergavetijd aan advertenties te geven. Kleine online advertentie-uitgevers hebben die bandbreedte misschien niet en daarom blijven ze de hit pakken met uiteindelijk het gevolg dat ze worden stopgezet. Daarom kan blokkering in deze gevallen leiden tot een ongelijk concurrentieveld.

Truc #4: Gebruik maken van Betaalmuur

Paywall helpt u te voorkomen dat bezoekers toegang krijgen tot websites en soortgelijke contentproviders vanwaar de toegang beperkt is tot internetcontent via een betaald abonnement. Het vereist een betaald abonnement om uw inhoud te bekijken en betrouwbare inzichten en marktdekking te bieden. Het helpt om inhoud te bekijken, biedt betrouwbare inzichten en marktdekking.

De gebruikers zullen het tabblad moeten oppakken als digitale advertentiedollars de inhoud van uitgevers niet financieren. Omdat advertentieblokkering gemakkelijk te identificeren is met JavaScript, kunnen uitgevers eenvoudig Paywall voor die gebruikers implementeren. Gebruikers van software voor het blokkeren van advertenties zullen een premie moeten betalen om online inhoud, producten en diensten te beheren, verkopen en beschermen.

Truc #5: Affiliate programma’s

U kunt profiteren van advertenties in aanwezigheid van adblockers met partnerprogramma’s. De juiste implementatie van de affiliate links naar de online content zorgt voor het behalen van de beste conversiepercentages. Advertentieblokkers kunnen gelieerde links niet blokkeren omdat gelieerde links niet worden herkend door adblockers. Daarom is het een van de beste opties om adblockers te verwijderen.

De aangeslotene toont een advertentie voor de handelaar op zijn site. Wanneer de klant op de advertentie klikt, wordt hij/zij via een trackinglink naar de site van de verkoper gestuurd en doet hij een aankoop op de website van de verkoper. Uit de details van de aankoop en transactie die zijn geregistreerd door het aangesloten netwerk, wordt de aankoop door de handelaar bevestigd als een geldige verkoop en wordt de transactie gecrediteerd aan de verwijzende partner. Daarom krijgt de aangeslotene zijn commissie betaald.

Bron: Charles Smith

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie