In de werkindustrie voor virtuele assistenten zullen sommige tools het werk snel maken. Tools zijn nuttig voor elke taak, zullen samenwerken met anderen, met de teamleden of zelfs met klanten. Apparaten die essentieel zijn om de productiviteit te verhogen en efficiënter te zijn.

Weten welke tools u in elke behoefte moet gebruiken en hoe u deze moet beheren, maakt een verschil voor elke taak of elk project. Hier is de lijst met apparaten die iedereen kan gebruiken:

G Suite
G Suite of Google Suite, of voorheen bekend als Google Apps, heeft een breed scala aan applicaties die iedereen kan gebruiken. Deze kunnen naadloos werken vanaf de computer, telefoon of tablet. Het heeft slechts één Google-account nodig en alle formulieren zijn toegankelijk.
– Gmail is een handig hulpmiddel voor het beheren van e-mails en zakelijke communicatie. Het wordt meestal gebruikt door virtuele werknemers om formeel met elkaar in contact te komen.
– Door bestanden op de computer op te slaan, kan niemand delen met iemand van buiten uw omgeving. Daarom heeft Google een cloud- of online opslag gemaakt om uw gegevens te bewaren en met andere mensen te delen. Dit noemen ze Google Drive. Alle gegevens kunnen worden opgeslagen, van documenten, afbeeldingen, spreadsheets, enz.
– Google heeft tijdbeheer en planningsagenda toegankelijker gemaakt, en hier is Google Agenda die ook kan worden gedeeld met het team en kan worden samengewerkt met anderen over de hele wereld.

Google heeft veel moeite gedaan om deze apps te maken die niet alleen individuen, maar ook bedrijven zullen helpen. Dus waarom zou u geen gebruik maken van deze apps en deze zullen het werk van een virtuele assistent efficiënt maken.

Skype
Er gaat niets boven Skype voor online vergaderingen en telefonische vergaderingen. Met Skype kan de gebruiker zowel instant messages als voicechat communiceren. Voicechat maakt telefoongesprekken tussen gebruikers mogelijk en maakt gebruik van het zien van een klant of teamleden, het delen van schermen en het uitwisselen van berichten. Deze gesprekken kunnen ook worden opgenomen als u er een kopie van wilt hebben.

Skype is een handig hulpmiddel voor communicatie.

Snagit
Snagit is een screenshot-programma dat videoweergave en audio-uitvoer vastlegt. Het maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel te delen wat mensen kunnen zien dat proberen te beschrijven in e-mail of chatbericht. Het heeft veel annotatietools om details te markeren en de aandacht snel op specifieke items te vestigen. Het kan ook uploaden naar een screencast met slechts een klik die de link automatisch naar het klembord kopieert door de link gewoon in een e-mail te plakken en naar andere mensen te sturen.
Snagit is een handig hulpmiddel om te delen wat anderen niet kunnen zien.

Canvas
Canva is een gratis website met een grafisch ontwerptool die gemakkelijk te gebruiken is. Met een interface voor slepen en neerzetten kunnen gebruikers snel Facebook-, Instagram- of Pinterest-covers maken. De tool biedt toegang tot meer dan een miljoen foto’s, afbeeldingen en lettertypen. Canva wordt zowel door niet-ontwerpers als door professionals gebruikt. Dit apparaat kan ook worden gebruikt voor ontwerpen en afbeeldingen voor zowel web- als gedrukte media.

Buffer
Een manier om verkeer op sociale-mediaplatforms te krijgen, is door wat gedachten te delen of foto’s of video’s met bijschriften te plaatsen. De Buffer is een tool om posts op een slimmere manier te delen. Door een plaatsingsschema te maken, de beste tijdzone te selecteren en de dagen en tijden van de positie aan te passen, wordt deze automatisch zichtbaar op sociale mediaplatforms. Gewoon door de instellingen te laten vallen en erop te klikken, zorgt Buffer voor alles.

In een virtuele assistent-werkindustrie zijn er veel tools die iedereen kan gebruiken. Of het nu gaat om e-mail, cloudopslag of gewoon grafisch ontwerpen. Houd er rekening mee dat het leren van deze dingen niet snel gaat, maar tijd kost om eraan te wennen. Dus degenen die willen leren, moeten bereid zijn om te leren.

Bron: Vanessa D Jaralve