5 voordelen van cryptocurrency: alles wat u moet weten

5 voordelen van cryptocurrency: alles wat u moet weten

Als u op zoek bent naar een goed alternatief voor contant geld en creditcards, kunt u cryptocurrency uitproberen. Tegenwoordig is deze valuta behoorlijk populair over de hele wereld. Veel bedrijven accepteren nu betalingen via cryptocurrency, net als een gewone valuta. Bitcoin is een van de meest populaire cryptocurrencies, daarom hebben een groot aantal mensen geld in Bitcoins gestopt. Aangedreven door Blockchain, kunt u transacties uitvoeren zonder veiligheidsrisico’s. In dit artikel gaan we enkele van de meest prominente voordelen van cryptocurrency bespreken.

Eenvoudige transacties

Als u vaak te maken heeft met wettelijke vertegenwoordigers en makelaars, weet u dat zij voor elke transactie hoge transactiekosten in rekening brengen. Afgezien hiervan moet u betalen voor veel papierwerk, commissies en makelaarsdiensten.

Aan de andere kant, als u cryptocurrency gebruikt, kunt u alle tussenpersonen elimineren. U gebruikt een beveiligd netwerk om al uw transacties uit te voeren. Elke transactie is transparant en brengt geen hoge transactiekosten met zich mee.

Activaoverdrachten

Het is gemakkelijk om het eigendom van cryptocurrency van de ene persoon naar de andere over te dragen. Blockchain zit achter alle ecosystemen. Daarom kunt u al uw transacties in een veilige omgeving uitvoeren.

Het goede aan cryptocurrency is dat je hiermee goedkeuring van derden kunt toevoegen voor toekomstige betalingen. Als u deze valuta heeft, kunt u probleemloos activa overboeken.

Vertrouwelijke transacties

In het geval van contant geld of krediet is er een registratie van elke transactie. En deze gegevens worden ook bewaard bij de bank waar je je rekening bij hebt. Elke keer dat u een transactie uitvoert, houdt uw bank deze bij. Ook als u ondernemer bent, weet uw bank hoeveel geld u op uw bankrekening heeft staan. Dit is niet goed vanuit het oogpunt van privacy.

Het mooie van cryptocurrencies is dat elke transactie uniek is. Elke deal omvat onderhandelingsvoorwaarden. Er is een push-concept dat de basis vormt voor informatie-uitwisseling. Er wordt niets aan de ontvanger bekendgemaakt, behalve wat u toestaat. U heeft dus volledige privacy- en identiteitsbescherming.

Lage transactiekosten

Als u uw bankafschrift controleert, zult u versteld staan ​​dat de bank u transactiekosten in rekening heeft gebracht voor elke transactie die u tot nu toe heeft uitgevoerd. Als u elke dag veel transacties uitvoert, zal het totale bedrag aan bankkosten behoorlijk hoog zijn.

Aan de andere kant zijn de transactiekosten in het geval van cryptocurrency erg laag. Als u echter de diensten van een derde partij inhuurt voor het onderhoud van uw cryptowallet, moet u mogelijk voor deze dienst betalen. Deze kosten zijn echter veel lager in vergelijking met de kosten die door conventionele banken in rekening worden gebracht.

Gemoedsrust

U kunt het internet gebruiken om cryptocurrency met volledige gemoedsrust over te dragen. In feite kan iedereen deze service gebruiken zolang ze toegang hebben tot internet. Het enige dat u hoeft te doen, is een basiskennis hebben van het cryptocurrency-netwerk. Kortom, dit zijn slechts enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van cryptocurrency.

Bron: Shalini M

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie