5 voordelen van kunstmatige intelligentie

5 voordelen van kunstmatige intelligentie

Een van de meest verkeerd begrepen termen in technologie is kunstmatige intelligentie. Er zijn verschillende argumenten geweest over hoe dit zou kunnen resulteren in een zeer verontrustend concept voor de mensheid. Zonder het te weten is het cognitieve systeem echter al in gebruik en zelfs gewaardeerd door iedereen die bang is voor het effect ervan. Sommigen beweren dat het verschillende verstoringen zal veroorzaken, met name werkloosheid. Kunstmatige intelligentie wordt echter beheerd, onderhouden en zelfs gecodeerd door mensen. Dit is een werkgelegenheidsmiddel, in plaats van werkloosheid.

Wat dit simpelweg betekent, is dat kunstmatige intelligentie kan helpen om het menselijk leven te verbeteren en stress te verminderen. Dit zijn de voordelen van kunstmatige intelligentie.

Inzicht in marketing en business

Data is waarschijnlijk de belangrijkste grondstof voor de transformatie van een economie naar een digitale economie. Deze onbewerkte gegevens zweven echter onaangeboord, onverwerkt en nutteloos in de lucht. Het kan in een paar minuten worden ingezet voor datamining en verwerking van big data om informatie over zakelijke inzichten te verschaffen.

Fraude detectie

Een van de films die in hoge mate liet zien wat kunstmatige intelligentie echt kan, is het BattleShip 2012. Kunstmatige intelligentie kan worden ingezet bij het opsporen van fraude door data-analyse van verschillende frauduleuze gedragingen. Het systeem kan verbanden en mogelijke richtingen opsporen, die een fraude waarschijnlijk zal volgen door de toepassing van kunstmatige intelligentie, waarbij gegevensanalyse van eerdere records in een cognitief systeem wordt ingezet om mogelijke frauduleuze handelingen voordat ze plaatsvinden.

Snelle invoer en beheer van nieuwe informatie

In de loop der jaren zijn bedrijven voortdurend op zoek naar manieren om datums te beheren, deze snel in te voeren en ze ook te herstellen wanneer dat nodig is. Dit heeft verschillende reeksen verbeteringen ondergaan, van de introductie van archivering tot verschillende andere opslagmethoden. Gegevens kunnen echter sneller worden toegerekend en ook snel worden hersteld en elk afzonderlijk bestand overeenkomstig worden gerangschikt zonder tijdverspilling door het gebruik van kunstmatige intelligentie.

Big data-analyse

Voor elk bedrijf, elke organisatie en zelfs de overheid is besluitvorming een zeer cruciale rol. Een enkele fout kan veel kosten of de organisatie tot een ruïne maken. Er zijn mogelijk miljoenen gegevens die moeten worden geanalyseerd om ervoor te zorgen dat elk afzonderlijk aspect is bekeken voordat beslissingen worden genomen. Big data-analyse helpt bij het extraheren, analyseren en comprimeren van onbewerkte informatie om te helpen bij het nemen van beslissingen.

Geautomatiseerde systemen

Sinds de evolutie van de industriële sector heeft de verbetering van de technologie altijd geautomatiseerde systemen erkend en ernaast gewerkt om de werken te verbeteren. Introducties van kunstmatige intelligentie in hotelboekingen, tractoren en fabrieksmachines worden allemaal snel geautomatiseerd met veel voordelen wat betreft het minimaliseren van verspilling, het verminderen van fouten en het verbeteren van de productie.

Begin als bedrijf hun verbetering en groei te plannen; het is van het grootste belang geworden om verschillende maatregelen in te voeren die zullen helpen om dit doel te bereiken. Kunstmatige intelligentie is die zeer dringende rol gaan spelen die het gezicht van een bedrijf, een overheid en zelfs een hele economie kan veranderen van een gewone manier om dingen gedaan te krijgen naar een meer geavanceerde manier.

Bron: Glen Lim

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie