5 voordelen van WordPress voor persoonlijke en zakelijke websites

5 voordelen van WordPress voor persoonlijke en zakelijke websites

WordPress is zo krachtig dat 30% van de totale websites van de wereld door dit platform wordt aangedreven. Dit omvat persoonlijke websites en websites die worden beheerd door grote bedrijven, zoals NBC, de New York Post, Time Inc. en Sony, om er maar een paar te noemen. U kunt dit content management systeem gratis downloaden. Het biedt tal van unieke functies die het voor u gemakkelijker maken om uw website te bouwen. Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste voordelen van dit platform. Lees verder om meer te weten te komen.

1. Flexibel en aanpasbaar

In het begin was WordPress ontworpen om blogs aan te sturen voor online publicatie. Met het verstrijken van de tijd bleef het populair worden. Tegenwoordig wordt het gebruikt voor een breed scala aan websites. Het is een ideale keuze voor kleine bedrijven, grote bedrijven en persoonlijke blogs. In feite is WordPress zo flexibel en aanpasbaar dat het wordt gebruikt door zelfs de grootste e-commerce winkels die je tegenwoordig kunt vinden.
Gedeeltelijk komt dit omdat dit platform een ​​verscheidenheid aan gratis en premium plug-ins ondersteunt. U kunt dus elke plug-in kiezen op basis van uw website. Afgezien hiervan is er een enorme verzameling geweldige thema’s.

2. Gebruiksvriendelijk

Dit platform is zo gebruiksvriendelijk dat je niet meer dan een paar minuten nodig hebt om je website te lanceren. En het mooie van dit contentmanagementsysteem is dat er bijna geen technische expertise voor nodig is. U hoeft alleen een domeinnaam en een webhostingaccount aan te schaffen. Van daaruit kunt u uw website beheren via het beheerdersdashboard. Dit systeem heeft alle functies die u nodig heeft om uw website aan uw persoonlijke voorkeuren aan te passen.

3. Tal van thema’s

Een ander groot voordeel van dit contentmanagementsysteem is dat het je talloze opties biedt om het uiterlijk van je nieuwe website te verfijnen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit veel premium thema’s op basis van het type website dat u beheert. U kunt de thema’s live bekijken om de beste keuze te maken. Daarom kunt u er zeker van zijn dat het thema past bij de inhoud van uw site.

4. Veel plug-ins

WordPress biedt veel elementen om het maken van een basiswebsite mogelijk te maken. Als u echter gespecialiseerde functies nodig heeft, kunt u de map met plug-ins bekijken die door dit inhoudbeheersysteem wordt aangeboden. Op basis van de specifieke taken die u wilt uitvoeren, kunt u gratis gebruik maken van een van de honderden plug-ins die worden aangeboden. Andere geweldige functies zijn onder meer contactformulieren, galerijen en winkelwagentjes.

5. WordPress-websites scoren hoog

Als u hoog wilt scoren in de belangrijkste zoekmachines, waaronder Google, zorg er dan voor dat uw website doorzoekbaar is. WordPress websites scoren hoog in de belangrijkste zoekmachines in vergelijking met andere websites. De reden is dat deze websites regelmatig worden bijgewerkt. U kunt veel tools en plug-ins gebruiken om uw website te optimaliseren voor zoekmachines.

Om een ​​lang verhaal kort te maken, dit was een introductie tot WordPress en enkele van de grootste voordelen die het biedt voor particulieren en zakelijke websites.

Bron: Abdul Waheed Zafar

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie