6 eenvoudige tips voor Adsense-optimalisatie

6 eenvoudige tips voor Adsense-optimalisatie

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om geld te verdienen met uw site en geld te verdienen met het verkeer dat u heeft? AdSense heeft zichzelf bewezen als een van de gemakkelijkste manieren voor webmasters om geld te verdienen. AdSense is echt de meest efficiënte manier om geld te verdienen met een website, aangezien u niets hoeft te verkopen. AdSense handelt al het geld af en neemt contact op met adverteerders, waardoor de webmaster tijd heeft om hun site te promoten. Er zijn echter veel webmasters die moeite hebben om wat voor soort geld dan ook te verdienen met adsense. Terwijl er aan de andere kant een paar gelukkigen zijn die veel verdienen tot in de honderd zelfs duizenden dollars per dag. Het beste van internet is dat mensen bereid en openstaan ​​om informatie te delen en de topverdieners van AdSense zijn vaak meer dan bereid om hun geheimen en tips te delen over wat ze doen.

De webmasters die er zijn geweest en het hebben gedaan en nu dagelijks inkomsten verdienen met hun websites, hebben een heleboel geweldige tips en nuttig advies voor degenen die net zijn begonnen op het gebied van AdSense en contextueel adverteren. Sommige van deze tips kunnen de inkomsten snel verhogen en helpen om het inkomen van webmasters voortdurend te laten groeien.

Hieronder vindt u vijf eenvoudige stappen die u op weg helpen naar meer AdSense-inkomsten.

Beste advertentieblok

Het enige advertentieformaat dat consequent meer lijkt te verdienen dan elke andere advertentie en ook het formaat dat de voorkeur geniet van de meerderheid, is de grote rechthoek (336X280). Deze advertentie-indeling heeft de mogelijkheid om een ​​hogere CTR of de klikfrequenties te creëren. Waarom presteert deze advertentie meestal beter dan alle andere terwijl er zoveel andere opties zijn? In feite omdat de advertenties eruit zullen zien als normale weblinks, en mensen, die eraan gewend zijn erop te klikken, op dit soort links klikken. Ze weten misschien niet dat ze op uw AdSense klikken, maar zolang er klikken zijn, is het allemaal in uw voordeel.

Aangepaste kleurenpaletten gebruiken

Maak een aangepast palet voor uw advertenties. Kies een kleur die goed bij de achtergrond van uw site past. Als uw site een witte achtergrond heeft, probeer dan wit te gebruiken als de kleur van uw advertentierand en achtergrond. Het idee van het patroon van de kleuren is om de AdSense eruit te laten zien alsof deze deel uitmaakt van de webpagina’s. Nogmaals, dit zal resulteren in meer klikken van mensen die uw site bezoeken. Dit staat bij AdSense-professionals bekend als blending.

AdSense-plaatsing

AdSense-advertentieplaatsing is een plaats waar veel webmasters geld op tafel leggen. U ziet dat ze zich aanmelden en de advertentieblokken op hun site plaatsen. Ze begraven de advertenties echter onderaan de pagina, goed verborgen voor de meeste gebruikers. Veel webmasters doen dit omdat ze niet willen dat hun site vol staat met te veel advertenties, omdat ze vinden dat dit het ontwerp verpest. Hoewel de meesten het erover eens zullen zijn dat de advertenties niet het meest aantrekkelijke element zijn als u dit artikel zelfs maar leest, wilt u natuurlijk meer verdienen met AdSense, dus stop gewoon met het idee van een mooie site en concentreer u in plaats daarvan op een site die geld oplevert. maakt niet uit hoe het eruit ziet. Sommige van de best verdienende sites zijn zelfs de lelijkste.

Heb je links?

Onderhoud links naar relevante websites. Als u denkt dat sommige sites beter af zijn dan andere, plaatst u uw advertenties daar en probeert u ze te onderhouden en te beheren. Als er al veel AdSense op die bepaalde site is geplaatst, plaats dan de jouwe erbovenop. Op die manier ziet de bezoeker uw advertenties als eerste wanneer hij op die site surft.

Automatiseer advertenties

Probeer het invoegen van uw AdSense-code in de webpagina’s te automatiseren met SSI (of inclusief server). Vraag uw webbeheerder of uw server SSI ondersteunt of niet. Hoe doe je het? Sla uw AdSense-code op in een tekstbestand, sla het op als “adsense-tekst” en upload het naar de hoofdmap van de webserver. Roep vervolgens met SSI de code op andere pagina’s aan. Deze tip bespaart tijd, vooral voor degenen die automatische paginageneratoren gebruiken om pagina’s op hun website te genereren.

Dit zijn enkele van de meest elementaire en beginnende tips die goed hebben gewerkt voor degenen die honderden en zelfs duizenden van hun websites genereren. Het is echter belangrijk om te weten dat advertenties worden weergegeven omdat dit past bij de interesse van de mensen die ze bekijken. Dus focussen op een specifiek onderwerp zou je primaire doel moeten zijn, omdat de displays speciaal gericht zijn op een onderwerp dat mensen al zullen bekijken.

Elke site zal anders presteren en er zijn geen vaste regels. Het bovenstaande geeft je een aantal goede ideeën om mee te beginnen. De ultieme truc om geld te verdienen met AdSense is door veel verschillende dingen uit te proberen en altijd uw resultaten te testen. Breng één wijziging tegelijk aan en test vervolgens het verschil. Implementeer de dingen die uw inkomsten verhogen en laat vallen of vergeet de dingen die dat niet doen. De gegeven tips worden opgevolgd door degenen die hun inkomsten hebben verhoogd en zijn daarom slechts richtlijnen. Als ze voor sommigen wonderen hebben verricht, kan het misschien ook wonderen voor jou doen. Probeer ze uit op uw advertenties en zie de resultaten die het zal opleveren. Als anderen het hebben gedaan, is er niets mis om het zelf uit te proberen.

Bron: Chris Ryerson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie