6 manieren om een ​​hard geldlening te krijgen

6 manieren om een ​​hard geldlening te krijgen

Er zijn veel vragen in de geest van leners door wie nooit een harde geldlening is gebruikt. Als u het proces van het verkrijgen van een lening vergelijkt met dat van een banklening, zult u merken dat het eerste eenvoudig en gemakkelijker is. De processen van hard money= en vastgoedbeleggingen hebben veel overeenkomsten met elkaar. Maar vanwege overheidsregels is er in het koopproces extra papierwerk nodig en het is ook een langer proces.

Volg deze zes stappen om gemakkelijk en snel een hard geld lening te krijgen.

Vind een lokale geldschieter

De eerste manier om er een te krijgen, is door een geldschieter te vinden die geld uitleent in uw plaats. U kunt op internet zoeken om meer te weten te komen over dergelijke geldschieters. U kunt ook een lokaal vastgoednetwerk bezoeken en verwijzingen krijgen van vastgoedprofessionals over een lokale geldschieter.

Interview geselecteerde hard geldschieters

Nadat u op de hoogte bent van enkele geldschieters in uw plaats, begint u ze te interviewen. Bel elke geldschieter om het interview te beginnen. Voer een kort gesprek met hem om elke strategie goed te begrijpen. Een ruwe offerte met punten en rente moet u door hem worden gegeven.

Selecteer een kredietverstrekker en vraag de lening aan

Het proces van hard geld is erg snel en gemakkelijk. U moet een kort persoonlijk financieel overzicht invullen over uzelf, verplichtingen, uitgaven, inkomsten, bezittingen, onroerend goed en werk. U heeft ongeveer 15 minuten nodig om deze aan te vragen.

Meldingen ondertekenen

E-sign toestemming is de primaire openbaarmaking. Er wordt toestemming gegeven aan de geldschieter zodat deze documenten per post naar u kan verzenden. U moet het privacybeleid, de eerlijke uitleenkennisgeving, de openbaarmaking van de gevarenverzekering en de verklaring inzake de openbaarmaking van de hypotheek volgen om de lening aan te vragen.

Documenten ondertekenen

De bruikleendocumenten zijn pas klaar als u de toelichtingen ondertekent. Er zijn bepaalde dingen die deel uitmaken van de leningsdocumenten –

• Betalingsgarantie

• Opmerking

• Escrow-instructies

• Daad van vertrouwen

• Arbitrageovereenkomst

Aanbetaling overmaken

Wanneer de kredietgever uw volledige ondertekende document ontvangt, moet de aanbetaling door de kredietnemer worden betaald. Zodra de escrow heeft bevestigd dat ze alle documenten hebben ontvangen, wordt de lening door hen gefinancierd.

Gebruik het hardgeldleningproces om uw lening snel en soepel te laten goedkeuren. Vastgoedbeleggers kiezen vooral voor deze lening vanwege de snelle goedkeuring ervan.

Bron: Rajesh B Sanghvi

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie