6 meest voorkomende fouten die nieuwe Bitcoin-handelaren maken

6 meest voorkomende fouten die nieuwe Bitcoin-handelaren maken

Denk je erover om aan de slag te gaan in de wereld van cryptohandel? Zorg er dan voor dat je de meest voorkomende fouten vermijdt. U zult beter zijn dan de meeste cryptohandelaren door deze fouten te vermijden. Het interessante is dat bijna elke handelaar deze fouten maakt zonder het zelfs maar te beseffen. Laten we zonder verder oponthoud eens kijken naar die veelvoorkomende fouten. Lees verder om meer te weten te komen.

1. Emotionele besluitvorming

Beginners hebben de neiging om emotioneel te handelen. Maar het punt is dat handelen niets te maken heeft met je emoties. In feite, als je beslissingen neemt op basis van je emoties, ga je op weg naar mislukking.

2. Hoog kopen en laag verkopen

Een andere veelgemaakte fout die beginners maken, is hoog kopen en laag verkopen. U wilt niet hebzuchtig worden terwijl u deze zaken doet. Wat je moet doen is laag kopen en hoog verkopen. Dit is de enige manier om winst te maken met het verhandelen van Bitcoin.

3. In één keer verkopen

Vanwege de twee bovengenoemde fouten kopen of verkopen beginners hun Bitcoins in één keer in plaats van ze geleidelijk in kleine hoeveelheden te kopen en verkopen. Als je een ervaren handelaar vraagt, zullen ze je vragen om 20% van je Bitcoin te verkopen na 50% winst. Maar het probleem is dat nieuwe handelaren te gretig zijn om te verkopen. Daarom hebben ze het geld niet om dips te kopen. Sommigen van hen verkopen al hun Bitcoins in één keer.

4. Verkeerde valuta kopen

Nieuwe handel koopt cryptocurrencies die tonnen beloften doen met grote woorden. Maar ze weten niet dat deze valuta geen technische innovaties bieden, zoals Litecoin, NEO, Tron en EOS, om er maar een paar te noemen. Het probleem is dat het vrij gecentraliseerde blockchains zijn. Daarom wil je ze misschien vermijden.

5. Je eieren in te veel manden leggen

Vanwege de eerdere fout hebben beginners de neiging om in veel cryptocurrencies te investeren. Dit is geen goed idee, omdat het het voor u moeilijk kan maken om winst te maken. Idealiter wilt u misschien in 3 tot 4 munten investeren. In de wereld van cryptocurrency kun je het je niet veroorloven om al je eieren in tonnen manden te leggen.

6. Alle eieren in één mand leggen

Een andere veelgemaakte fout is om al je eieren in dezelfde mand te leggen. Idealiter heeft u een goed gespreide portefeuille. Afgezien hiervan wil je misschien niet al je cryptocurrencies in dezelfde portemonnee of exchange storten. Wat je wel moet doen, is gebruik maken van minimaal drie wallets. Dit zal u helpen uw investering te beschermen.

Om een ​​lang verhaal kort te maken, dit zijn slechts enkele van de meest voorkomende fouten die nieuwe cryptocurrency-handelaren maken. Als u deze stappen volgt, is de kans kleiner dat u deze fouten maakt. Als gevolg hiervan is uw belegging veilig en is de kans groter dat u winst maakt dan dat u verlies lijdt. Hopelijk helpen deze tips je om als nieuwe handelaar aan de slag te gaan en veel winst te maken.

Bron: Shalini M

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie