6 ongelooflijke voordelen van de cryptocurrency

6 ongelooflijke voordelen van de cryptocurrency

De afgelopen jaren is er veel gesproken over cryptocurrency. In het begin klonk dit bedrijf eng, maar mensen begonnen er vertrouwen in te krijgen. Je hebt misschien gehoord van Ether en Bitcoin. Het zijn allebei cryptovaluta’s en gebruiken de Blockchain-technologie voor de hoogst mogelijke beveiliging. Tegenwoordig zijn deze valuta in verschillende soorten verkrijgbaar. Laten we er meer over weten.

Hoe kan cryptocurrency u helpen?

Wat fraude betreft, kan dit type valuta niet worden vervalst, omdat het in digitale vorm is en niet kan worden teruggedraaid of vervalst, in tegenstelling tot creditcards.

Onmiddellijke afwikkeling

Bij het kopen van onroerend goed zijn derden betrokken, zoals advocaten en notarissen. Er kunnen dus vertragingen optreden en er kunnen extra kosten ontstaan. Aan de andere kant worden Bitcoin-contracten ontworpen en gehandhaafd om derden op te nemen of uit te sluiten. De transacties zijn snel en afrekeningen kunnen direct worden gemaakt.

Lagere kosten

Meestal zijn er geen transactiekosten als u Bitcoin of een andere valuta wilt omwisselen. Voor het verifiëren van een transactie zijn er minderjarigen die betaald worden door het netwerk. Hoewel er geen transactiekosten zijn, huren de meeste kopers of verkopers de diensten van een derde partij in, zoals Coinbase, voor het maken en onderhouden van hun portemonnee. Als u het niet weet, werken deze services net als Paypal dat een webgebaseerd uitwisselingssysteem biedt.

Identificatie van diefstal

Uw handelaar krijgt uw volledige kredietlimiet wanneer u hem uw creditcard verstrekt. Dit geldt zelfs als het transactiebedrag erg klein is. Wat er feitelijk gebeurt, is dat creditcards werken op basis van een “pull” -systeem waarbij de online winkel het vereiste bedrag van de rekening haalt die aan de kaart is gekoppeld. Aan de andere kant hebben de digitale valuta’s een “push” -mechanisme waarbij de rekeninghouder alleen het vereiste bedrag stuurt zonder aanvullende informatie. Er is dus geen kans op diefstal.

Vrije toegang

Volgens statistieken zijn er ongeveer 2,2 miljard mensen die internet gebruiken, maar niet allemaal hebben ze toegang tot de conventionele centrale. Ze kunnen dus gebruik maken van de nieuwe betaalmethode.

Decentralisatie

Wat decentralisatie betreft, beheert een internationaal computernetwerk genaamd Blockchain-technologie de database van Bitcoin. Met andere woorden, Bitcoin staat onder het beheer van het netwerk en er is geen centrale autoriteit. Met andere woorden, het netwerk werkt volgens een peer-to-peer-benadering.

Erkenning

Omdat cryptocurrency niet gebaseerd is op wisselkoersen, transactiekosten of rentetarieven, kun je het zonder problemen internationaal gebruiken. U kunt dus veel tijd en geld besparen. Met andere woorden, Bitcoin en andere valuta zoals deze worden over de hele wereld erkend. U kunt op hen rekenen.

Dus als u op zoek bent naar een manier om uw extra geld te investeren, kunt u overwegen om in Bitcoin te investeren. U kunt een mijnwerker of een investeerder worden. Zorg er echter voor dat u weet wat u doet. Veiligheid is geen probleem, maar andere dingen zijn belangrijk om in gedachten te houden. Hopelijk vindt u dit artikel nuttig.

Bron: Shalini Madhav

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie