Volledige afhandeling gebeurt via e-mail & telefoon info@sofie.be
Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Blog

6 onmisbare Android-apps

Er zijn miljarden sterren aan de hemel. Maar je pink heeft meer atomen dan alle sterren die je aan een nachtelijke hemel kunt zien. Op dezelfde manier heeft de Google Play Store tonnen apps. Als je net bent begonnen met het gebruik van deze zee aan apps, raden we je aan de 6 onmisbare apps te bekijken die we hieronder hebben beschreven.

Stripverhalen

Wil je genieten van het lezen van strips op je telefoon? Als dat zo is, ga dan naar de Google Playstore en bekijk Comics. Deze app is eigendom van Comixology en biedt talloze titels om uit te kiezen. Het biedt u ook de mogelijkheid om boeken te kopen. Als je het je kunt veroorloven, kun je heel veel dingen kopen bij Comics.

Evernote

Als je een app op je telefoon nodig hebt die je belangrijke informatie snel en gemakkelijk kan opslaan, dan is Evernote iets voor jou. Evernote is trouwens een voicerecorder, notulist en takenmanager. In het begin kan het overweldigend aanvoelen, maar je kunt slimme manieren vinden om het te gebruiken. Persoonlijk ben ik dol op de functie Optical Character Recognition, waarmee je tekst in afbeeldingen kunt zoeken.

Feedly

Als u een fervent lezer bent, kunt u Google Reader eens proberen. Maar je hebt iets beters tot je beschikking. Je zou Feedly eens moeten proberen, wat een enorm veelzijdig platform is. Eigenlijk kun je met de app op een gemakkelijke manier lezen. Dus als u op zoek bent naar iets stijlvols, kunt u het Flipboard proberen.

Google Drive

Hoewel Google Driver een ideale keuze is voor cloudopslag, kan het ook worden gebruikt als een geweldige mobiele kantoorsuite. Met deze app heb je toegang tot je bestanden, waar ter wereld je ook bent. Met uw Android-apparaat kunt u eenvoudig tekst, spreadsheets en presentatiedocumenten maken.

LastPass

Je hebt een uniek, complex wachtwoord nodig voor je apps en sites. Om deze taak gemakkelijker te maken, kunt u LastPass gebruiken. Met deze app kun je een uniek en complex wachtwoord maken voor elke site of app. Wanneer u zich moet aanmelden bij een bepaalde app of site, vult LastPass de gebruikersnaam en het wachtwoord voor u in. Deze app is een geweldig cadeau voor jou, vooral als je een vergeetachtig persoon bent en het onthouden van wachtwoorden een harde noot is om te kraken.

Foto’sArt Fotostudio

Als u wat bewerkingswerk op uw smartphone moet doen, moet u mogelijk een app downloaden van de Playstore. Maar we kunnen je hierbij helpen. Misschien wil je PicsArt Photo Studio eens bekijken. Deze applicatie biedt krachtige filters en tools. Bovendien, als je een fan bent van Instagram, kun je met de app je creaties delen met je volgers.

Dus als je net een nieuwe smartphone hebt gekocht en je wilt een aantal zeer nuttige apps uitproberen, dan raden we je aan de tijd te nemen en de 6 apps te downloaden die we hierboven hebben beschreven. U zult geen spijt krijgen van uw beslissing. De betaalde zijn ook elke uitgegeven dollar waard.

Bron: Satvik Mittal

  • Gerelateerde Tags: