6 redenen waarom een ​​beginnende marketeer moet beginnen met affiliate marketing

6 redenen waarom een ​​beginnende marketeer moet beginnen met affiliate marketing

In dit artikel geef ik je 6 redenen waarom een ​​beginnende marketeer zou moeten beginnen met affiliate marketing.

Als je een online bedrijf wilt starten, maar niet weet waar je moet beginnen, denk ik dat je affiliate marketing echt moet proberen. De reden dat ik met deze techniek zou beginnen, is dat het verreweg het gemakkelijkst is om mee aan de slag te gaan en dat er vrijwel geen kosten vooraf zijn.

Laten we dus eens kijken naar 6 redenen waarom een ​​beginnende marketeer zou moeten beginnen met affiliate marketing.

1. VEEL ER OM UIT TE KIEZEN

Vrijwel alle bedrijven die er zijn, hebben partnerprogramma’s waaraan u kunt deelnemen. En niet alleen kleine bedrijven, maar ook de echt GROTE BEDRIJVEN. Zoals Walmart, Bestbuy, Amazon, JVZoo, Warrior Plus, eBay en tal van anderen. Het enige wat u hoeft te doen is een Google-zoekopdracht doen met “de bedrijfsnaam” en er zo een partnerprogramma achter zetten (bijvoorbeeld Walmart Affiliate Program)

2. GRATIS AANMELDEN

Affiliate-programma’s betalen u om hun producten te promoten en het is gratis om u bij hen aan te sluiten, dus er zijn geen kosten vooraf voor u. Nu, afhankelijk van het bedrijf, hangt af van hoeveel commissie u zult verdienen. Walmart betaalt bijvoorbeeld 8% commissie. En de meeste verkopers op JVZoo betalen een commissie van 50% -100%, afhankelijk van de verkoper en het product. Terwijl Amazon doorgaans 4-8,5% betaalt, afhankelijk van je verkopersrang.

3. GEEN PRODUCTEN TE MAKEN

Wanneer u aan affiliate marketing doet, hoeft u zich geen zorgen te maken over het maken van een product, omdat u simpelweg het product van iemand anders promoot. Dit is een goed idee en u hoeft geen vaardigheden te hebben om producten helemaal opnieuw te maken. Al het harde werk, zoals het bouwen van een website, het maken van geweldige afbeeldingen voor een product, iemand betalen om de kopie voor de verkooppagina te schrijven, is allemaal al voor je gedaan. Het enige dat u hoeft te doen, is mensen naar de pagina te leiden.

4. GEEN PRODUCTEN TE VERZENDEN

Wanneer u aan affiliate marketing doet, hoeft u nooit te worstelen met het verzenden van een product, omdat de verkoper dit allemaal regelt. En het maakt niet uit of het een digitaal of een fysiek product is. De verkoper neemt al het harde werk voor je uit handen. Het enige dat u hoeft te doen, is mensen naar hun producten laten kijken en als ze kopen, wordt u betaald en verzenden of leveren zij de digitale producten.

5. VEEL PLAATSEN OM TE PROMOTEN

Er zijn onbeperkte manieren waarop u deze aangesloten producten kunt promoten. Je kunt e-mail, Facebook, YouTube, forums (lees hun regels en voorschriften voordat je iets plaatst), Twitter, Instagram, Pinterest, enz. gebruiken. Zelfs als je een beginner bent, kun je een goed passief inkomen verdienen. Voor mij is de gemakkelijkste manier om affiliate-verkopen te doen echter door je e-maillijst te gebruiken. Als je er nog geen hebt, begin er dan nu een te bouwen. Bouw een goede relatie op met uw lijst en zodra ze u vertrouwen en u hen partnerpromoties stuurt en ze het aanbod leuk vinden dat ze van u zullen kopen.

6. GEEN KLANTENONDERSTEUNING!

Een ander groot voordeel is dat u geen klantenondersteuning hoeft af te handelen. Alles wordt voor je gedaan.

Nou, dat is ongeveer de 6 redenen waarom een ​​beginnende marketeer zou moeten beginnen met affiliate marketing. Ik hoop dat je nu kunt zien waarom dit een van de gemakkelijkste bedrijven is om online geld te verdienen.

Bron: Ronnie Rokk Smith

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie