Volledige afhandeling gebeurt via e-mail & telefoon info@sofie.be
Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Blog

6 tips om snel internet te kiezen

Tegenwoordig hebben we veel benodigdheden en internet is daar één van. We hebben net zoals we stroom en water nodig hebben. In feite kunnen mensen die internet gebruiken gewoon niet zonder. Als we het over internet hebben, denken de meeste mensen aan lage snelheden. Als u op zoek bent naar snel internet, wilt u misschien verder lezen.

1. EEN GROTER nummer

Wees niet alleen blij omdat de ISP grote aantallen adverteert. Wat u moet doen, is uitzoeken hoe consistent de hoge snelheden worden geboden, vooral als het gaat om piekuren. De meeste serviceproviders gebruiken de term “tot” om hun snelheden te beschrijven. In Australië is de gemiddelde snelheid bijvoorbeeld 6 Mbps of minder. Vraag de service dus naar de gemiddelde snelheden die ze bieden.

2. Lokale klantenservice

Van tijd tot tijd kunt u problemen ondervinden met uw internetverbinding. En ISP’s zijn verantwoordelijk voor het zo snel mogelijk oplossen van deze problemen. Zorg er daarom voor dat uw ISP de diensten van lokale medewerkers aanbiedt om problemen op te lossen en op te lossen. Dus misschien wilt u de voorkeur geven aan een ISP die lokale klantenondersteuning biedt.

3. Lokale peering

Zorg ervoor dat de serviceprovider een snelle verbinding biedt via lokale mirrorservers van hoge kwaliteit. Met andere woorden, als je weet dat de ISP dat doet, heb je een betere videostreaming en game-ervaring. Je wilt tenslotte niet eeuwen wachten voordat je je favoriete YouTube-video’s bekijkt. Dit is dus een belangrijke factor om rekening mee te houden.

4. Onbeperkte abonnementen

Bij het maken van een keuze wil je misschien weten dat de term onbeperkt niet altijd onbeperkt betekent. De reden is dat onbeperkte netwerken last hebben van twist. Als ze geen download- of uploadlimiet hebben, zullen de abonnees extreme druk uitoefenen op het netwerk. Als gevolg hiervan zullen de gemiddelde snelheden aanzienlijk dalen.

5. Netwerkeigendom

Sommige providers kopen ‘internet’ van hele verkopers. Je kunt ze proberen, maar houd er rekening mee dat ze niet erg goed zijn in het zo snel mogelijk oplossen van problemen. Het is een goed idee om te kiezen voor een provider die diensten rechtstreeks aan eindgebruikers aanbiedt. manier waarop u probleemloos kunt genieten van diensten van hoge kwaliteit.

6. Prijs:

Ten slotte is ook de prijs een belangrijke factor. Zorg ervoor dat u uw internetgebruiksbehoeften kent. Als je regelmatig veel data downloadt, is het een goed idee om voor een groter abonnement te gaan of een onbeperkt abonnement als dat beschikbaar is. Maar als je connectief nodig hebt voor normaal gebruik, wil je misschien niet voor een duur abonnement gaan, omdat dit een onnodige belasting voor je portemonnee is.

Om een ​​lang verhaal kort te maken, snel internet is wat iedereen wil. Er zijn veel ISP’s die beweren snel internet te bieden tegen betaalbare tarieven, maar de realiteit is anders. Daarom raden we u aan uw behoeften in overweging te nemen en rekening te houden met de tips in dit artikel voordat u voor een serviceprovider kiest. Hopelijk krijg je geen spijt van je beslissing.

Bron: Shalini Madhav

  • Gerelateerde Tags: