6 Voordelen van het bezit van een iPhone-projector

6 Voordelen van het bezit van een iPhone-projector

Er zal bijna niemand op deze wereld zijn die een tech-enthousiasteling is en tegenwoordig nog nooit van “projectoren” heeft gehoord. Deze machines helpen u door een afbeelding, een video of een film van een bron te versterken en deze vervolgens op een scherm of een oppervlak te projecteren. Met de technologische bloei werken deze projectoren goed met elke machine. Of het nu uw pc, dvd-speler, Blu-ray-speler of gamestations zijn. Er zijn ook iPhone-projectoren. Ja, je hebt me goed gehoord. Er zijn ook projectoren ontworpen voor de iPhones en andere smartphones. Ze worden Pico Projectors, Micro Projectors enzovoort genoemd. Er zijn een aantal redenen waarom men projectoren voor zijn telefoon zou moeten gebruiken.

Voordelen-van-het-bezitten-van-een-iPhone-projector

#1 Verbeter de ervaring: iPhones en smartphones zijn tegenwoordig heel gewoon en mensen delen graag video’s, films en afbeeldingen met vrienden die ze gebruiken. Raad eens? U kunt uw ervaringen onvergetelijk maken met een iPhone-projector bij de hand. Met deze machine kunt u afbeeldingen, films en video’s op het grote scherm projecteren. Geniet naar hartenlust en maak het groot door er vandaag nog een te kopen!

#2 Geeft u draagbaarheid: een iPhone-projector is zeer draagbaar. Het is bijna zo groot als uw eigen smartphone of een ander mobiel apparaat. Het neemt de minste ruimte in beslag dan de meeste van uw gereedschappen. Sommige van deze Micro Projectors (zoals ze ook wel worden genoemd) passen in je zak of handpalm. Je kunt ze overal mee naartoe nemen en met batterijen die lang meegaan, heb je urenlang back-up zonder ze echt op te laden. Het is dus non-stop plezier en genieten.

#3 Deel uw video’s, films en afbeeldingen tot in detail: Ja, net als de grote versies van projectoren, leveren deze microprojectors een verbluffende beeldkwaliteit en videodetails. Sommigen van hen geven u HD-videoresoluties van 1080p en meer, zelfs als u de uitvoer 60 keer versterkt.

#4 Sluit deze Pico-projectoren aan op ELKE videobron: als u denkt dat deze miniprojectoren alleen voor uw eigen smartphone, iPhone of iPad zijn gemaakt, heeft u het mis. Deze kleine projectoren werken goed met bijna elk apparaat met HDMI-kabel, AV-uitgang en andere voorzieningen die bij de producten worden geleverd. Een iPhone-projector kan zelfs gegevens in zichzelf opslaan met behulp van het interne geheugen en de externe MicroSD-connectiviteitsoptie.

#5 Doe je professionele presentaties vanaf je iPhones: met verschillende voorzieningen die een draagbare, kleine projector te bieden heeft, heb je nooit meer een grote projector nodig voor je presentaties. Simpelweg omdat men met alle ingebouwde Apps en de USB-ondersteuning gemakkelijk belangrijke PowerPoint-bestanden, Excel-sheets of Word-documenten kan projecteren die nodig zijn voor een belangrijke presentatie. Het beste is dat u zich vanwege de draagbaarheid en batterijback-up geen zorgen hoeft te maken of er wel of geen wisselstroom beschikbaar is.

#6 Deze microprojectoren zijn erg goedkoop: als u overweegt een projector op ware grootte voor uw huis te kopen en een thuisbioscoopachtige ervaring probeert te krijgen, stop dan en denk opnieuw na. Een kwaliteits Pico-projector heeft lagere eigendomskosten dan sommige van deze grote jongens. Een Pico Projector kost je waarschijnlijk maar 150 dollar of iets meer.

Nou, we hebben allemaal onze voorkeuren. Er zijn mensen die dure producten kopen en duizenden dollars uitgeven om ze te krijgen. Maar vraag uzelf af wat u zou hebben gedaan als u de kans had gekregen om gebruik te maken van alle luxe van een grote projector voor zo’n verwaarloosbare prijs? Zou je niet naar de winkel haasten en een iPhone-projector voor jezelf kopen? Ik laat het antwoord aan jullie over. In mijn volgende berichten zal ik updaten over dingen waar je naar moet zoeken in een iPhone-projector.

Bron: Hasnat Zaman Joy

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie