7 beste Joomla-beveiligingsuitbreidingen om uw website te beschermen

7 beste Joomla-beveiligingsuitbreidingen om uw website te beschermen

Visualiseer gewoon, uw site draait perfect, alles gaat goed en plotseling; plotseling is uw site gehackt. Dit voelt als een nachtmerrie. Rechts? Een snelle toename van webapplicaties maakt webgebaseerde hackaanvallen aantrekkelijker. Websitebeveiliging is niet alleen de uitdaging, maar ook een van de belangrijkste dingen die website-eigenaren moeten regelen.

Joomla is een van de toonaangevende Content Management Systemen voor webcontent. Net als WordPress en andere open source platforms, hebben ook Joomla-sites te maken met aanvallen van hackers. Geen zorgen! Joomla wordt geleverd met geweldige beveiligingsuitbreidingen die u helpen uw site te beveiligen tegen hackers. Hier hebben we een lijst opgesteld met enkele van de beste Joomla-beveiligingsextensies die kunnen helpen uw site te beschermen. Kijk eens in de lijst:

  • jHackGuard

jHackGuard is een beveiligingsoplossing die is ontworpen door Site Ground om de Joomla-websites te beveiligen tegen hacking. Het beschermt u door de invoergegevens van gebruikers te filteren. Omdat het is uitgeschakeld voor de geverifieerde beheerders, kunnen ze hun administratieve taak gemakkelijk uitvoeren. De plug-in is beschikbaar in verschillende versies, dus u kunt een geschikte versie kiezen die bij uw site past.

  • JomDefender

Elke dag nemen het aantal aanvallen van hackers op Joomla-websites toe en eigenaren moeten mogelijk veel geld uitgeven om de schade te herstellen. JomDefender is een van de beste extensies die is ontwikkeld door Core PHP, waarmee u uw site kunt beveiligen tegen aanvallen van hackers. Het houdt uw Joomla-site verborgen en beschermd en laat u ook de juiste configuratie voor uw site vinden.

  • Beheerderstools

Admin Tools is een unieke beveiligingsextensie die helpt om uw site te beschermen. Het stelt de gebruikers op de hoogte van de laatste updates die hen kunnen helpen bij het onderhouden van de site. Bovendien helpt het om de machtigingen voor bestanden en mappen te herstellen, aangepaste URL-instructies te beheren en ook de beveiliging te verbeteren. Het beschikt ook over “Web Application Firewall” om uw site te beschermen tegen kleine veelvoorkomende aanvallen.

  • RSFirewall

RSFirewall is een van de geavanceerde Joomla-beveiligingsextensies die uw website beschermen tegen indringers en hackeraanvallen. Bovendien wordt het ondersteund door een team van getrainde experts die de nieuwste updates uitvoeren en de extensie up-to-date houden met de nieuwste kwetsbaarheden. Hiermee kunt u uw hele site en bestand scannen om de malware te identificeren, zodat u de nodige verbeteringen kunt aanbrengen.

  • Marco’s SQL-injectie

Marco’s SQL-injectie-plug-ins zijn ontwikkeld om uw site te beschermen tegen SQL-injectie en LFI (Local File Inclusion). Enkele van de geweldige functies van deze extensie zijn:

Het blokkeert de SQL-injectie/LFI-pogingen door verzoeken in GET, POST en REQUEST te filteren en waarschuwt per e-mail wanneer de waarschuwing wordt gegenereerd. Bescherm de site tegen een onbekende kwetsbaarheid voor extensies van derden en het blokkeert automatisch een IP die uw site aanvalt.

  • Akeeba-back-up

Het is een perfecte oplossing voor degenen die een volledige back-up van hun site willen. Het maakt een volledige back-up van de site in een enkel archief, inclusief database, bestanden en herstelscript. Het biedt ook een ander formaat, zoals u standaard ZIP-archief of JPA-archieven of JPS-archieven kunt gebruiken. Het voert een AJAX-aangedreven back-up uit, wat betekent dat het servertime-outs voor het herstelproces voorkomt.

  • Eye-site

Eye site- de naam omschrijft zichzelf al dat het je website altijd in de gaten houdt. Het waarschuwt u onmiddellijk als er bestanden zijn toegevoegd, verwijderd of gewijzigd in uw directorystructuur. Het scant elke map die je hebt en slaat de details van elk bestand op. Het biedt de plug-in waarmee u uw site automatisch kunt scannen met specifieke tijdsintervallen. Het geschiedenisscherm is altijd beschikbaar en toont de geschiedenis van alle eerdere scans en acties.

Afsluiten

Hopelijk helpt de bovengenoemde lijst met beveiligingsuitbreidingen u om uw Joomla-website te beschermen tegen hackaanvallen en ook om de beveiliging te verbeteren.

Bron: Chetan Sheladiya

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie