7 Big Tendy-technologie die in 2018 zal aandringen

7 Big Tendy-technologie die in 2018 zal aandringen

Tegenwoordig wordt AI-geïntegreerde automatiseringstechnologie gebruikt om bedrijfsgegevens bij te houden, cryptocurrencies worden gebruikt om zakelijke transacties te voltooien, zoals Bitcoin. Hierdoor blijft de identiteit van concurrenten verborgen. Hoe denk je over de constante groei van je bedrijf? Vandaag is de financiële wereld competitiever geworden. Om een ​​duurzame positie in een bepaalde branche te verwerven moet je je concurrenten en hun beleid kennen, maar door de inzet van technologie is dat onmogelijk geworden.

Het is duidelijk dat 2018 het jaar wordt waarin we het hoogtepunt zien van enkele belangrijke innovaties – van blockchain en intelligente AI tot configuratiedenken, de cloud, enzovoort.

7 Big Tendy-technologie die in 2018 zal aandringen

The Frontiers of Innovation: AI en Blockchain: Blockchain en door de mens gemaakt bewustzijn (AI) zullen de sector van de monetaire administratie blijven ontwrichten. AI-verbetering zal zich concentreren op intellectueel gebruik in de zakenwereld, reclame, ondernemingen, rijksadministratie en consistentie in de geldgerelateerde administratie-industrie. Dit is een fundamentele vooruitgang in de overgang van geavanceerde geautomatiseerde innovaties zoals machinaal leren en vooruitziend onderzoek naar echte ontwikkeling in subjectieve registratie. Synechron voorspelt bovendien dat robo-financiële specialisten zullen veranderen in het samengebrachte FinTech-podium voor riches chiefs.

Gigantische investeringen in digitale transformatie: ontmoetingen met ondernemingen zonder accountbeheer, bijvoorbeeld detailhandel en correspondentie, hebben de wensen van kopers van banken en kredietverenigingen gevormd. Aangezien klanten geavanceerder, des te meer vragend en beter geïnformeerd blijken te zijn, wordt de stichting van de overervingsbank benadrukt om nieuwe methoden van toewijding te helpen en geautomatiseerde inspanningen fundamenteel te ontwikkelen. In het licht van de groeiende gerichte gewichten en de toenemende verlangens van individuen, zetten geldgerelateerde organisaties over de hele wereld krachtig geautomatiseerde veranderingsprojecten in.

Configuratie-denken: Synechron zegt dat “overwegen van de hoofdlijnen” moet worden gecombineerd met inventief bouwen om de UX-visie over te brengen naar de echte wereld. Het beheren van accountleveranciers zal zich concentreren op een aantal belangrijke gebruiksgevallen en verbeteringen waarbij het eerste plan van de klant van cruciaal belang is, vergelijkbaar met het openen van een account en de vergrote realiteit. Expanded Reality (AR) en Virtual Reality (VR) zullen profiteren van verbeteringen in de immersieve UX-configuratie die de klantervaring hebben verbeterd. De record-onboarding-procedure zal een lift zien van UX-overzichtsinnovaties als een meer intelligente en gamified betrokkenheid bij normale dialectafhandeling en machine learning.

Alleen geautomatiseerde banken worden een reële bedreiging: Nu het hele management van een boekhoudsector overgaat op geavanceerde kanalen, zullen geautomatiseerde spelers een steeds groter aantal problemen krijgen met de geregistreerde overheersing van conventionele banken en kredietverenigingen. Dit nieuwe type geldleveranciers verzette zich tegen het gebruikelijke model met zeer fantasierijke items en administraties met massale belangstelling voor de huidige zorgvuldig scherpzinnige koper. Deze challenger-banken zullen de groeiende rivaliteit in het bedrijf aanwakkeren, waardoor conventionele geldgerelateerde stichtingen worden gedwongen hun geautomatiseerde bijdragen te verbeteren en hun bereik uit te breiden om deze disruptors te bestrijden.

Enorme gegevens worden nog groter: enorme informatieactiviteiten leiden tot meer verfijnde en meer open actieplannen met betere informatieapparatuur en -percepties. Terwijl de startpogingen voor informatie-institutionalisering nog maar net zijn begonnen, zijn budgettaire organisaties vooralsnog afhankelijk van de vormgeving en stichting van erfgoedinformatie. Vooruitgaan met toekomstige kaders is een informatiebehoefte in 2018. Bovendien vereist dit een nieuw informatiekader om in te stemmen met de opkomende nieuwe informatievereisten zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Richtlijn Betalingsdiensten II (PSD2). Met die vooruitgang zijn er betere benaderingen ontwikkeld om extra prikkels uit informatie te verwijderen, bijvoorbeeld informatievirtualisatie, informatiegenealogie en informatierepresentatie.

Interfacing met externe providers om de klant centraal te stellen: via open API’s zullen banken en kredietverenigingen kritieke veranderingen ervaren in de manier waarop ze op CX-gebaseerde procedures geven. Fintech-organisaties worden spelers in het klantavontuur en banken en kredietverenigingen zijn nooit meer verantwoordelijk voor het reizen van klanten. Klanten ontvangen geleidelijk FinTech-bijdragen voor betere administraties, waardoor banken en kredietverenigingen nog geen beslissing hebben om zich aan te passen – of achter te blijven.

De cloud: kruipt in elke hoek: in 2018 zal de selectie van de cloud bij het beheren van een account toenemen, maar de nadruk op beveiliging en administratieve consistentie zal voorop staan. Ik hoop dat het streven naar brede centrum- en backoffice-applicaties naar de cloud zal gaan. Banken en kredietverenigingen zullen de druk voelen om in 2018 meer door de cloud ondersteunde actieplannen te maken, terwijl het gebruik van open API’s de klantapplicaties veel meer naar de cloud zal sturen.

Dus wat moeten we doen? We zouden meer aandacht moeten besteden aan het gebruik van technologie om onze eigen vaardigheden te ontwikkelen dan aan onze concurrenten. Is het niet?

Bron: Solayman Rumon

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie