7 manieren om geld te verdienen met Minecraft

7 manieren om geld te verdienen met Minecraft

Denk je dat je geen geld kunt verdienen door je favoriete videogame te spelen? Ooit verteld dat al die uren die aan Minecraft zijn besteed tijdverspilling was? Denk nog eens goed na, nu kunt u ook geld verdienen vanuit huis. Maar hoe hoor ik je vragen, hoe is het mogelijk om geld te verdienen met Minecraft? Lees verder, want je staat op het punt zeven eenvoudige manieren te ontdekken om geld te verdienen op Fiverr.com (en tegelijkertijd indruk te maken op je vrienden.)

Laten we eerst even de tijd nemen om de website Fiverr.com te bespreken. Fiverr.com is een online marktplaats waar mensen een willekeurig aantal bizarre optredens of “micro-jobs” aanpakken in ruil voor betaling van maar liefst $ 5. Gebruikers kunnen aanbieden om 100 flyers op 100 auto’s te plaatsen, of een bedrijfslogo te ontwerpen, of een aangepast bericht op te nemen terwijl ze de stem van een “Star Wars”-personage imiteren. De enorme omvang en verscheidenheid aan beschikbare optredens zal indruk maken op iedereen die niet bekend is met de site, en bij je eerste bezoek kun je je begrijpelijkerwijs afvragen hoe je in hemelsnaam al dit “spul” voor slechts vijf dollar kunt krijgen.

Terwijl sommige optredens een openingstarief van $ 5 hebben, verdienen de meer populaire en goed beoordeelde optredens veel meer per optreden. U wilt bijvoorbeeld dat een project binnen 24 uur is voltooid, voegt $ 10 toe, wilt meer details in een illustratie, voegt $ 15 toe, deelt nog eens 200 flyers uit, voegt $ 20 toe, enzovoort. Nu kan een optreden dat oorspronkelijk vijf dollar kostte, de verkoper veel, veel meer opleveren.

Zoals alle websites heeft Fiverr.com enkele algemene voorwaarden die moeten worden gevolgd om zowel koper als verkoper te beschermen. Op dit moment is de site beschikbaar voor iedereen van 13 jaar en ouder, is niet beperkt tot een bepaald land en staat geen gewelddadige, spam- of illegale optredens toe. Verder kan iedereen daar zijn talenten en diensten verkopen. Dus wat kunt u op deze website aanbieden? Hier zijn acht ideeën om mee aan de slag te gaan…

Illustraties

Ben je altijd scènes uit Minecraft aan het tekenen? Heb je een moordende scène van Herobrine en Steve in gevecht? Als je het talent hebt, kun je er geld mee verdienen. Blader snel door Fiverr.com met de zoekterm “Minecraft” en je zult veel artiesten vinden die aanbieden om scènes te tekenen in ruil voor geld.

Afbeeldingen opnieuw maken in Minecraft

Als tekenen niets voor jou is, ben je misschien een van die mensen die graag scènes uit de echte wereld nabootst in Minecraft. Kun jij het Vrijheidsbeeld, de Grand Canyon of een 747-vliegtuig bouwen? Dan zou je ook geld kunnen verdienen aan dit talent. Met dit optreden leveren klanten een foto van een echte wereldscène en u maakt deze eenvoudig opnieuw in Minecraft.

Videobanners

Als je Minecraft-video’s op YouTube hebt bekeken, weet je dat de beste altijd een banner, logo of afbeelding hebben. Ze moeten ergens vandaan komen, dus waarom niet van jou? Als u software voor het bewerken van afbeeldingen zoals “Gimp” of “Photoshop” een fluitje van een cent vindt, kunt u tegen een vergoeding een dienst aanbieden waarmee u banners voor het openen of sluiten van krediet kunt maken. Als je het goed doet, kun je het heel snel heel erg druk krijgen.

Minecraft-servers

Weet jij hoe je een Minecraft-server opzet? Zou je het de hele dag kunnen doen en zelfs in je slaap? Nou, je zou die service tegen een vergoeding kunnen bieden. Alleen omdat jij het gemakkelijk vindt, wil niet zeggen dat iedereen dat doet. Dus waarom zou u niet betaald worden voor uw expertise? Je zou een service kunnen bieden die medespelers helpt bij het opzetten en onderhouden van hun servers.

Animatie

Ben jij een van die mensen die graag korte films maakt met Mine-imator? U kunt uw diensten aanbieden voor een prijs. Met dit optreden kun je ofwel aanbieden om een ​​unieke eenmalige korte animatie voor een klant te maken, of (nog beter) dezelfde video keer op keer verkopen en er geld mee verdienen. Met deze optie kun je verschillende alternatieven van dezelfde video aanbieden. In de ene zou je de muziek kunnen veranderen, op een andere plaats de domeinnaam van je klant erop, korter of langer maken of vele andere opties om elke video uniek te maken. En aan elke verandering hangt natuurlijk een prijskaartje.

Minecraft-skins

Vind je het gemakkelijk om Minecraft-skins te maken, waarom zou je er dan geen geld mee verdienen? Bied gewoon een optreden aan waarbij uw klanten een foto, voorbeeld of idee geven van wat ze zoeken en u maakt het. Om voorbeelden hiervan te zien, zoekt u op Fiverr.com met de zoekterm ‘Minecraft Skin’.

Minecraft-feestjes

Weet jij of je moeder hoe je het ultieme Minecraft-feestmaal of verjaardagstaart moet maken? Kun je Minecraft-verjaardagsuitnodigingen beter maken dan je lokale winkel? Dan is het misschien tijd om die kennis eens in de praktijk te brengen. U kunt deze informatie verstrekken in een document, een afdruk of een groep video’s die u keer op keer kunt verkopen. Met zoveel Minecraft-feesten die er zijn, zou je je gebakken goederen te koop kunnen aanbieden aan feesten bij jou in de buurt.

Zoals je hebt gezien met een beetje fantasie en creativiteit is het mogelijk om geld te verdienen met Minecraft. Zijn dit de enige manieren om geld te verdienen, zeker niet? Als je eenmaal wat tijd op Fiverr.com hebt doorgebracht, zul je waarschijnlijk andere ideeën en diensten bedenken waar wij niet aan hebben gedacht.

Kunt u zich terugtrekken in het type woning dat Notch heeft, waarschijnlijk niet? Bij alles hangt het af van hoe goed een service u levert, uw beoordelingen en hoeveel mensen op zoek zijn naar wat u te bieden heeft. Maar doe je best, geef niet op en ook jij zou een mooi inkomen kunnen krijgen door je liefde voor Minecraft. Wie zei dat het spelen van videogames tijdverspilling was?

Houd er rekening mee dat – Mojang neemt hun inbreuk op het auteursrecht nu serieuzer dan ooit tevoren. Om hun advocaten aan de goede kant te houden, is het het beste om hun algemene voorwaarden te lezen voordat u eerst optredens maakt.

Bron: Oisin Mcdonald

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie