7 plaatsen om uw gebruikte iPhone te verkopen voor de hoogste uitbetaling

7 plaatsen om uw gebruikte iPhone te verkopen voor de hoogste uitbetaling

Waar kun je je smartphone verkopen voor de hoogste uitbetaling? Volgens statistieken bezit ongeveer 90% van de Amerikaanse burgers een mobiele telefoon. Daarnaast is de gemiddelde levensduur van een smartphone ongeveer anderhalf jaar. Na het verstrijken van deze periode verkopen de meeste mensen hun oude telefoon en kopen ze een nieuwe. Als je je iPhone of een andere telefoon wilt verkopen voor een maximale uitbetaling, lees dan verder.

1. Gadget-gobbler

Gadget Gobbler biedt contant geld voor meer dan duizend soorten kleine gadgets, waaronder smartphones, tablets, gameconsoles, mediaspelers en camera’s, om er maar een paar te noemen. Het bedrijf biedt ook verschillende manieren om geld in te zamelen via het inzamelen van verschillende elektronica. U kunt uw betaling binnen drie werkdagen van het bedrijf ontvangen in de vorm van PayPal-overschrijving of bankcheque.

2. Gazelle

Deze website is populair vanwege de advertenties op tv en internet. Het bedrijf biedt gratis verzending en u krijgt vooraf betaalde enveloppen. Als alles goed gaat, wordt u dezelfde dag nog uitbetaald. De betalingsopties die door het bedrijf worden aangeboden, zijn PayPal, bankcheque, Amazon-cadeaubon en vele andere.

3. uVerkopen

uSell is een marktplaats waar u in contact kunt komen met veel potentiële kopers. Wat u moet doen, is een prijs instellen die voor u werkt. En dan moet je wachten op het bedrijf om je een prepaid envelop te sturen. De betaling zal worden gedaan via PayPal of contant. En u ontvangt de betaling binnen 5 werkdagen.

4. eBay Instant Sale

eBay is een andere grote naam als je je telefoon wilt verkopen. De functionaliteit is vergelijkbaar met die van Gazelle, maar de service is complex met 4 kwaliteitsniveaus voor je telefoon.

5. Inruil van Amazon-elektronica

Op de lijst met grote online winkels staat Amazon op de eerste plaats. Amazon is populair vanwege zijn inruilprogramma’s en cadeaubonnen. Net als eBay biedt de winkel gratis verzending. De verpakkingskosten zijn echter voor uw rekening.

6. Craigslist

Craigslist is een van de beste keuzes als u geen vergoeding wilt betalen. De interface van de site is klassiek, maar het is een van de beste plaatsen om je telefoon door te verkopen. Bij CL moet u de potentiële kopers echter persoonlijk ontmoeten. We raden u aan voorzichtig te zijn en een drukke plaats te kiezen om in contact te komen met de koper. Het enige wat u hoeft te doen is de prijs in te stellen en vervolgens te wachten tot de koper contact met u opneemt.

7. Lokale elektronicawinkels

Als u niet online wilt verkopen, kunt u op zoek gaan naar een lokale winkel. De meeste elektronicawinkels bieden terugkoopprogramma’s voor gebruikte elektronica. De betaling gebeurt contant of via winkeltegoed. Als u op zoek bent naar een handige manier om uw telefoon te verkopen, raden we u aan te kiezen voor een plaatselijke winkel.

Dus als u uw telefoon wilt verkopen voor een maximale uitbetaling, raden we u aan de 7 hierboven beschreven plaatsen te bezoeken.

Bron: Shalini Madhav

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie