7 populaire onderwerpen voor aangesloten Amazon-markten

7 populaire onderwerpen voor aangesloten Amazon-markten

Als u op zoek bent naar een partner, waar u uw Amazon-links en AdSense kunt plaatsen, kan het advies dat u van een bepaalde sector krijgt anders zijn, maar… We hebben 7 specifieke actuele onderwerpen gevonden die onze wereld financieel op zijn kop zetten. En u kunt uw bedrijf overal vandaan bouwen. Je hebt alleen een computer, een website en een manier nodig om e-mail te verzenden, sociale media te gebruiken en te schrijven. Ja… Schrijven is een belangrijk onderdeel van vrijwel elke aangesloten markt, maar u kunt dit doen.

1 – Kampeer- en overlevingsuitrusting

Het maakt niet uit wie er in het ovale kantoor zit, kampeerders, jagers en overlevers zijn altijd op zoek naar geweldige manieren om de komende apocalyps te overleven. Ja, het zal uiteindelijk aankomen, of het nu door een natuurramp is of door een door mensen veroorzaakte BOOM. De waarheid is dat we allemaal moeten weten hoe we kunnen overleven zonder technologie.

Ook al is het niet meer dan een boek om te lezen als de computer uit is.

2 – Golfuitrusting en sportuitrusting

Je zou denken dat, aangezien elke man in het witte huis verslaafd is aan zijn aantal paren, golfspullen hun levensduur zouden hebben overschreden. Nee. Het is nog steeds een van de hotste topics op internet. En die site over golfschoenen? Ja, het is mijn hoogste slagman. Specialiseer je in een bepaald onderwerp en je hebt dit bij de bank!

3 – Tips of apparatuur voor het omdraaien en verbouwen van huizen

Je zou naar Lowes of Home Depot kunnen gaan voor benodigdheden, maar die apparatuur online kopen bij Amazon.com met aanwijzingen van een geweldige website? Reken maar op de hamer van je oom John dat ze je advies zullen opvolgen in plaats van het fix-it-koekje dat ze in de plaatselijke ijzerhandel vinden, vooral als je foto’s en details toevoegt over waarom je de Black & Decker boven Stanley zou aanbevelen.

4 – Mamatips en kinderopvang

Speelgoed. Kinderkleding. Meubilair. Accessoires. Ideeën voor kinderopvang. Nuttige tips voor het opvoeden van kinderen en alles wat met ‘mama’ te maken heeft, zal online voor veel opschudding zorgen, en er zijn zoveel relevante forums om uw site op de markt te brengen. IDEEN zijn overal. Je hoeft niet te schrijven over alles wat er in je huis gebeurt, er zijn genoeg inspirerende verhalen om te delen.

5 – Hoe iets te doen?

Als je weet hoe je… erover moet schrijven. Vind gelieerde producten en links. Deel ze op uw site. En praat erover met je vrienden.

6 – Honden en huisdieren

Het is het waard om te betalen voor artikelen over hondenverzorging, om ze op mijn Pet Affiliate Site te plaatsen, omdat mensen elk jaar duizenden dollars uitgeven aan hun huisdieren.

7 – Boeken en video’s

Natuurlijk… Wat je ook leuk vindt, zoek een onderwerp en bouw een site waar je je link kunt delen.

Bron: Jan Verhoeff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie