7 redenen om WordPress te gebruiken

7 redenen om WordPress te gebruiken

WordPress wordt tegenwoordig veel gebruikt door bloggers omdat het supergemakkelijk te gebruiken is en gratis is. Veel van de kleine bedrijven gebruiken tegenwoordig WordPress ook om een ​​grotere groep mensen te bereiken. Het is gunstig voor de mensen die gewoon niet genoeg tijd of geld hebben om een ​​website te bezitten. Of, als u wat geld kunt uitgeven, kunt u eenvoudig een domeinnaam naar keuze krijgen.

Laten we eens kijken waarom u WordPress zou moeten gebruiken.

• Het is open source. WordPress is zelf-gehost, dus er zijn geen extra kosten verbonden aan het downloaden of upgraden. Er zijn duizenden plug-ins beschikbaar om te installeren.

• Het is zeer aanpasbaar. Een van de redenen waarom WordPress meestal de voorkeur heeft, is omdat het ontwerpers en ontwikkelaars in staat stelt om lay-outs te maken en aan te passen. Dit flexibele kader is zeker een groot voordeel.

• Ontworpen voor iedereen. WordPress is ontworpen voor iedereen en niet alleen voor de ontwikkelaars. Het werd ontwikkeld door in gedachten te houden dat iedereen het zou gebruiken. En niet elke blogger is technisch onderlegd. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en dan zijn er veel online geschreven handleidingen beschikbaar om gemakkelijk te leren hoe je WordPress kunt gebruiken.

• Het heeft lagere onderhoudskosten. Als u uw website ooit verder wilt aanpassen of ontwikkelen, is het relatief gemakkelijker om ontwerpers of ontwikkelaars voor WordPress te vinden dan anderen.

• WordPress is zoekmachine vriendelijk. WordPress is gemaakt om zoekmachinevriendelijk te zijn. Het lost dus automatisch veel SEO-problemen (Search Engine Optimization) op.

• WordPress is populair. Gezien alle functies die WordPress biedt en hoe gemakkelijk het te gebruiken is, lijdt het geen twijfel dat het een van de meest populaire webpublicatiesystemen is. Er zijn duizenden thema’s en plug-ins van professionele kwaliteit beschikbaar, waardoor het populair is bij webontwerpers en bloggers.

• WordPress is ook mobiel-webvriendelijk. Het aantal mensen dat via smartphones en tablets op internet surft, is sterk toegenomen. Dat is niet zo gek, want bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Veel WordPress-thema’s zijn ontworpen om mobielvriendelijk te zijn, waardoor uw website gebruiksvriendelijker wordt, aangezien lezers niet worden uitgedaagd om de website op hun smartphone te gebruiken.

Gezien alle bovenstaande redenen, is WordPress absoluut een van de beste webpublicatiesystemen om te gebruiken. Het is ongetwijfeld ook de meest gebruikte. Het is een van de belangrijkste dingen om te onthouden.

Bron: Aman Tumukur Khanna

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie