7 regels voor succes via partnerprogramma’s

7 regels voor succes via partnerprogramma’s

Duizenden mensen hebben hun baan opgezegd en zijn exclusief online geld gaan verdienen. Er zijn veel manieren waarop u dit op internet kunt doen… zoals het maken van uw eigen producten, het aanbieden van een dienst, het licentiëren van producten, enz.

Veel mensen hebben het gedaan zonder eigen producten te hebben. Dit wordt gedaan door middel van affiliate inkomsten of het verkopen van andermans producten voor een commissie.

Hier is hoe het kan.

1. Verkoop niets dat u niet bezit.

Deze regel wordt niet voor niets als eerste vermeld. Je mag nooit iets verkopen dat je niet zelf bezit. Als je niet genoeg vertrouwen hebt in de resultaten om het zelf te kopen, dan heb je geen reden om het aan anderen te verkopen.

Denk hier even over na – als u het niet bezit en niet bereid bent het te kopen, hoe kunt u het product dan goedkeuren? Hoe kunt u eerlijk vragen over het product beantwoorden? Het antwoord is dat je het niet kunt.

Maar al te vaak zijn mensen bereid om op de kar te springen en reclame te maken voor wat het gehypte product van de week ook is… zonder stil te staan ​​bij de waarde van het product zelf. Het maakt niet uit hoeveel andere mensen het aanbevelen, je zou het niet moeten doen als je het niet zelf hebt gekocht.

2. Bied alleen complementaire producten en diensten aan.

Als uw website over sportproducten gaat, moet u zeker geen sigaretten aanbieden in een ander programma. Het slaat helemaal nergens op, en deze producten vullen elkaar beslist niet aan. Het is onwaarschijnlijk dat u beide producten aan dezelfde klant verkoopt.

Een goed voorbeeld van het verkopen van complementaire producten zou zijn, als u golfproducten verkoopt, dan kunt u golfvakanties, golfclubs, golfabonnementen, golftrainingsproducten, enz. verkopen. Al deze producten zouden dezelfde consument verleiden. Dit betekent dat als u eenmaal de persoon die geïnteresseerd is in golf naar uw site krijgt, u uw kansen vergroot om ze meer dan één item te verkopen. Dit zou niet het geval zijn als u golfclubs en tuinboeken zou verkopen.

Zorg ervoor dat alles wat je aanbiedt bij elkaar past. U moet meerdere inkomstenstromen verdienen, maar ze moeten allemaal met hetzelfde onderwerp te maken hebben.

3. Bouw een opt-in e-maillijst op.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk dit is voor uw online succes.

Vraag een topbedrijfspersoon wat hun meest waardevolle bezit is. Het zijn niet hun producten. Het is niet hun locatie. Het zijn niet eens hun medewerkers.

Het meest waardevolle bezit voor elk bedrijf is hun klantenlijst. De meest waardevolle aanwinst voor elk internetbedrijf is de opt-in e-maillijst. Uw e-maillijst IS uw internetbedrijf.

Als u geen e-maillijst heeft, heeft u geen internetbedrijf.

Bied een affiliate product aan… en je verdient één keer geld. Bied een abonnement aan op uw opt-in e-maillijst en u verdient voor altijd geld (van honderden aanbiedingen die u op die lijst kunt doen).

4. Concentreer je op je merk.

Gebruik uw opt-in e-maillijst om een ​​relatie op te bouwen met uw abonnees. Wanneer ze zich voor het eerst inschrijven, kennen ze je misschien niet van Peter. Vertel ze dus over jezelf. Geef je mening.

Op je eerste 2-3 contacten verkoop je ze niets. Vertel ze over jezelf, je ervaringen, steek je nek uit en vertel wat je ervan vindt. Laat uw klanten u leren kennen. Je moet mensen een reden geven om je te kennen, leuk te vinden en te vertrouwen.

Je hoeft niet de beste schrijver ter wereld te zijn. Je hoeft niet net als je favoriete goeroe te zijn. Schrijf gewoon wat dingen die exclusief voor jou zijn in je e-mails.

Natuurlijk zullen sommigen van hen boos worden. Sommigen zullen vragen om verwijderd te worden. Sommigen zullen je uitschelden. Ga ermee om. De manier waarop ik deze mensen zie, is door zichzelf van mijn lijst te verwijderen. Ik hoef geen tijd te verspillen aan het proberen aan hen te verkopen. Ik ga gewoon door naar de mensen die geïnteresseerd zijn en ik heb een grotere kans om geld te verdienen.

Als u net als iedereen bent, waarom zou iemand dan kiezen om bij u te kopen?

5. Schrijf uw eigen aanbevelingen en recensies.

Elk partnerprogramma heeft solo-advertenties, endossement-advertenties en rubrieksadvertenties beschikbaar. Je kunt ze soms gebruiken, maar ze mogen nooit je enige marketingitems worden.

Maar naast elke advertentie moet u uw EIGEN mening over het product hebben. U moet uw klanten in uw eigen woorden vertellen waarom ze dit of dat moeten kopen. Gebruik dan de advertentietekst die u hebt gekregen ONDER uw eigen verklaringen.

Hetzelfde geldt voor online nieuwsbrieven. U kunt inhoud en artikelen van andere mensen gebruiken, maar elke e-mail die u ooit verstuurt, moet iets van u bevatten… in uw eigen woorden… bovenaan als nergens anders. Het kan een korte ‘wat is er aan de hand’-sectie zijn of een hoofdartikel.

Je hoeft geen professionele schrijver te zijn. Je moet gewoon meningen hebben en bereid zijn om je nek uit te steken om ze te geven.

6. Bied extra specials aan.

U hoeft dit niet elke keer te doen, maar u zou speciale aanbiedingen moeten doen voor uw lijst. Waarom zouden ze een product van jou kopen in plaats van een van de 1.000 andere filialen die het aanbieden?

Geef ze iets extra’s dat ze niet kunnen krijgen van andere filialen!

Je kunt ze vertellen dat als ze affiliate product A van je kopen… je ze dit speciale rapport geeft.

Het enige wat ze hoeven te doen is het product te kopen en u vervolgens de bon te e-mailen. Je stuurt ze meteen hun extra bonusrapport.

Het kan ook een eBook zijn, een e-mailconsult, een telefonisch consult, een advertentie in uw nieuwsbrief, een link op uw speciale linkspagina, enz. Geef ze iets extra speciaals met sommige van uw aanbiedingen en zie uw cheques stijgen. Zorg ervoor dat de artikelen die u gratis geeft, gerelateerd zijn aan uw product.

7. Vraag naar de verkoop.

Je moet om de verkoop vragen. Als je niet vraagt, krijg je het nooit. Het ergste wat ze kunnen zeggen is “nee” en dat betekent alleen maar dat je niet slechter af bent dan je nu bent. Maar als je het vraagt ​​en ze zeggen ja, dan ben je op een veel betere plek.

Je kunt niet slap of verlegen zijn. Je kunt niet zomaar veel inhoud weggeven in de hoop dat iemand ergens op je kleine linkje klikt en op magische wijze besluit om je product te kopen. U moet uw prospects en klanten vertellen waarom ze uw product willen en nodig hebben. Je moet ze vertellen wat ze krijgen als ze kopen.

Als sommige abonnees boos worden als je ze een aanbieding stuurt, help ze dan om zichzelf van je lijst te verwijderen. Het is grappig, maar de meeste winstgevende promoties krijgen ook de meeste klachten en verwijderingen.

Ik heb mensen gehad die me e-mailen met de mededeling: “Als je alleen maar iets online probeert te verkopen, dan wil ik niet eens je nieuwsbrief.” Raad eens? Verwijder ze. Dat is het einddoel van uw nieuwsbrief, alle inhoud die u verstrekt of alles wat u online doet.

Onthoud waarom u begon met online zakendoen – om geld te verdienen en geen gratis geschenken en inhoud te geven.

Bron: S. Verma

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie