7 tips om je Twitch-reis te beginnen

7 tips om je Twitch-reis te beginnen

Op Twitch kun je probleemloos je favoriete retro-games streamen. Als je nieuw bent op dit platform, raden we je aan een paar handige tips te overwegen voordat je een kanaal start. Dus waar wacht je op? Lees om meer te weten.

1. Internetsnelheid

Als je geen glasvezelverbinding hebt, geen probleem. Het enige dat u nodig hebt, is een 5 Mbps ADSL-verbinding die minimaal 720p-opname ondersteunt voor een modem of router. Als nieuwe streamer raden we je aan met 1800 kbps te streamen, wat het absolute minimum is. Het probleem is eigenlijk dat als je geen Twitch-partner bent, je in de lijst met top 10% Streamers moet staan.

2. Microfoon

Wat streaming op Twitch betreft, is het hebben van een goede microfoon een must. Wat je nodig hebt, is een microfoon van goede kwaliteit die wordt geleverd met ruisonderdrukking. Als je op zoek bent naar een draadloos apparaat, zorg er dan voor dat het geen interferentie veroorzaakt met andere draadloze apparaten zoals je muis of wifi. Daarom raden we u aan een bekabelde verbinding te gebruiken.

3. Webcam

De meeste mensen houden van streams met webcams. Eigenlijk kun je met Twitch een opname maken met een interval van een paar seconden en deze weergeven als je streamminiatuur. De gebruikers zullen dus waarschijnlijk op uw miniatuur klikken en uw stream bekijken. In feite werkt de thumbnail als een eerste indruk en u weet dat de eerste indruk erg belangrijk is. Investeren in een goede webcam is dus een goed idee.

4. Overlay

Als u het niet weet, verwijst overlay naar informatie die u in één oogopslag wordt toegestuurd. Sommige mensen kiezen voor OBS, maar je kunt ook enkele betaalde alternatieven bekijken, zoals XSplit. U kunt een Art Overly rond de OBS maken, zoals ontwerpen voor de camera, donatiewaarschuwing enzovoort. Zorg er echter voor dat je rekening houdt met de DotA-spelresolutie. Met de juiste overlay wordt je scène levendiger. Ze zullen niet saai zijn.

5. Spelletjes

Je kunt niet concurreren met grote streamers. Denk daarom niet aan populaire spellen. Om een ​​betere positie op Twitch te krijgen, moet je eigenlijk bij degenen zijn die de meeste kijkers hebben. In het begin wil je misschien een game proberen die lang geleden is uitgebracht. Je kunt eerst gratis games bekijken.

6. Kanaalmoderatie Bot.

Het is je misschien opgevallen dat kanalen ook moderatiebots hebben. Misschien wil je ze ook hebben. Het enige dat u hoeft te doen, is botkanalen bezoeken en er vervolgens een uitnodiging voor sturen. Eenmaal gemodereerd, zal het beginnen met het modereren van je chat. Nadat u een uitnodiging heeft verzonden, moet u zich aanmelden bij uw account. Deze mods houden spam en ongewenste links weg van je kanaal.

7. Haal een teamgenoot.

In het ideale geval wilt u misschien Discord gebruiken, niet Skype. De reden is dat het niet al uw systeem- en bandbreedtebronnen verbruikt. De app is gratis te gebruiken. Je kunt dan met je teamgenoot praten op Discord.

Ik hoop dat je deze tips nuttig zult vinden.

Bron: Shalini Madhav

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie