8 Affiliate Marketingfouten die u wilt vermijden

8 Affiliate Marketingfouten die u wilt vermijden

Affiliate marketing is een goede manier om een ​​extra inkomen te genereren, maar alleen als je voorbereid bent en het op de juiste manier aanpakt. Hier zijn enkele fouten die u zeker wilt vermijden.

1. De verkeerde producten kiezen

Elk product dat u kiest, moet een oplossing bieden voor een probleem dat uw publiek heeft. Kies eerst wie je publiek is en zoek dan oplossingen voor hen. Als u het andersom doet, bestaat het risico dat er in de eerste plaats geen publiek voor dat product is.

2. Deelnemen aan te veel netwerken

Je kunt geen goed inkomen verdienen met aangesloten producten als je jezelf te dun verspreidt. Kies slechts een paar netwerken en werk rechtstreeks samen met een aantal goede producten en hun managers om de beste mix van producten voor de behoeften van uw publiek te garanderen.

3. Niet investeren in nuttige bronnen

Er zijn tegenwoordig veel zeer nuttige producten, diensten en oplossingen die uw leven als aangesloten marketeer gemakkelijker kunnen maken. Stel een budget in en investeer in uw bedrijf. U kunt geen geld verdienen zonder geld uit te geven, maar u wilt het verstandig besteden.

4. Technologie niet ten volle gebruiken

E-maillijsten, autoresponders, sociale media, blogs enz… maken allemaal gebruik van technologie. Probeer elk nieuw stukje technologie dat u aan uw bedrijf toevoegt volledig te leren voordat u de volgende toevoegt.

5. Niet naar uw concurrenten kijken

Vaak doen uw concurrenten veel dingen goed waar u van kunt leren. Als ze succesvol zijn, wil je ernaar kijken. Koop een aantal van hun producten en meld u aan voor de lijsten. Noteer wat ze goed en fout doen en maak een plan om het nog beter te doen.

6. Denken dat je geen SEO nodig hebt

Zoekmachineoptimalisatie is belangrijk, wat u ook doet. U kunt het gebruiken wanneer u een profiel voor sociale media invult, een gastblog voor bio en meer. Het betekent alleen dat u rekening houdt met de zoekmachines (en uw publiek) bij alles wat u doet, zowel op als buiten uw website.

7. Geen meerdere inkomstenstromen vinden

U wilt niet te veel producten, maar aan de andere kant ook niet met slechts één te maken hebben. U moet uw inkomstenstroom diversifiëren door meer dan één product toe te voegen. De kunst is om ervoor te zorgen dat alle producten passen bij jouw ideale doelgroep.

8. Te veel tijd besteden aan het creëren van marketingmateriaal

Kies bij de meeste producten programma’s die al het marketingmateriaal voor u maken. De reden is dat u niet de marketingstrategie moet aansturen, dat zou het bedrijf moeten doen. Als ze niet de tijd kunnen nemen om marketingmateriaal voor u te maken, is dit waarschijnlijk niet het product dat u wilt promoten.

Bron: Jon Allo

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie