8 beste sociale-mediamodules voor Drupal-websites

8 beste sociale-mediamodules voor Drupal-websites

Volgens het onderzoek in 2017 heeft Facebook 1,94 miljoen actieve gebruikers die dagelijks ongeveer 4,75 miljard stukjes inhoud delen. Hoewel het publiceren van inhoud voor uw blogposts of website oncontroleerbaar lijkt, verandert uw website of blog in een sociale-mediagemeenschap om te delen.

Een paar jaar geleden betekende het uitvoeren van deze taak veel aangepaste codering, daarom zijn de meeste van de grootste ondernemingen en organisaties dol op Drupal. Met de beschikbaarheid van Drupal-modules kunt u eenvoudig de sociale mediakanalen van uw website beheren met minimale aangepaste codering.

Hier zijn enkele van de beste Drupal Social Media-modules die uw website of blog naar een hoger niveau zullen tillen:

1. Organische Groepen Module:

Met behulp van deze modules kunnen gebruikers eenvoudig hun eigen social media groepen aanmaken en beheren. Elke groep heeft zijn startpagina die de gebruikers een plaats biedt om de verhalen te posten en te delen, en een blok van de modules biedt basisinformatie over de sociale-mediagroep. Beheerders kunnen ook de extra functies in de groepen inschakelen, zoals beslissen of de sociale groep selectief moet zijn of niet. Met de Organic Groups op de website zijn de mogelijkheden legio. U kunt eenvoudig de lay-out, lidmaatschap, beperkingen en nog veel meer configureren.

2. Module Gebruikersrelaties:

Gebruikersrelatiemodules in Drupal stellen de sitebeheerders in staat om gebruikerstypes zoals familie, vrienden of hogescholen en relatietypes zoals wederzijds of eenrichtingsverkeer te creëren en te definiëren. Deze Drupal-module is ook gebundeld met een groep submodules waarmee de beheerder notificaties, uitnodigingen en berichten kan instellen.

3. Uitnodigingsmodule:

Nodig Drupal Module uit moedigt de huidige gebruikers aan om hun hogescholen, vrienden en familieleden uit te nodigen om lid te worden van uw groep op de sociale mediasite. Deze module werkt met de module Gebruikersrelatie.

4. Gebruikerspuntenmodule:

User Points Module stelt gebruikers in staat om punten te verzamelen voor acties zoals het plaatsen van nodes, modereren, het delen van een foto, commentaar geven en meer. De Drupal-sitebeheerder kan deze punten gebruiken om rollen te upgraden of in te wisselen voor goederen of incentives op uw website.

5. Vlagmodule:

Vlagmodule werkt met de submodule Vlaggenvriend. Met behulp van de Flag-API biedt Flag-vriend een enkel- of tweerichtingsrelatietype dat berichten en notificaties kan delen met de ontvanger van het vriendschapsverzoek met informatie over het accepteren van het verzoek.

6. Hartslag:

Deze module kan worden gebruikt om de gebruikersactiviteiten op de website weer te geven. Net als de Activity Drupal-module is Heartbeat een API voor logactiviteit die kan worden gestructureerd om weer te geven in een aangepaste activiteitenstroom.

7. Makkelijk sociaal

Easy Social is een gratis module voor het delen van sociale media waarmee u een deelknop op uw website kunt toevoegen. Standaard bevat deze module de widgets voor Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn, maar je kunt hem eenvoudig aanpassen en andere social media websites toevoegen.

8. Activiteitenstroommodule:

Met deze Drupal-module kun je een livestream maken met je activiteiten op verschillende sociale media-websites zoals Facebook, YouTube, Twitter, Stumble upon en meer. U kunt deze Drupal-module eenvoudig integreren met een van de websites die RSS-feeds publiceren die u de mogelijkheid bieden voor verdere aanpassingen.

Bron: Deepak Monty Garg

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie