8 slimme digitale gadgets om te hebben in 2018

8 slimme digitale gadgets om te hebben in 2018

Vroeger was in je auto zitten een eenzame handeling. Tegenwoordig zijn er letterlijk duizenden gadgets aan boord die u kunt gebruiken om uw rit niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker te maken. Of u nu verbonden wilt blijven, uw zichtbaarheid wilt verbeteren of diagnostische tests aan boord wilt uitvoeren, er staan ​​talloze handige gadgets tot uw beschikking. In dit artikel bekijken we enkele van de meest pragmatische en avontuurlijke gadgets die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

1. Dash Cam

Op het gebied van pragmatische gadgets is er niets nuttiger dan de dashcam. Een dashcam kan worden gebruikt om uw dagelijkse reis vast te leggen, wat niet alleen handig is als u een mooie route neemt, maar ook als u een ongeluk krijgt. Modellen zoals de Nextbase Dash Cam 212 en de Apachie G30 Dual Dash bieden een betaalbare manier om je wettelijk beschermd te houden en om ook geweldige beelden vast te leggen.

2. Bluetooth

Als je ooit een smartphone hebt gebruikt, dan is een Bluetooth-kit voor je auto een van de gezondste investeringen in gadgets die je ooit zult doen. Met Bluetooth-kits gemaakt door bedrijven als Belkin kunt u uw telefoon verbinden met uw auto en handsfree communiceren met uw contacten. Dit betekent dat u de volgende keer dat u wordt gebeld, u kunt beantwoorden zonder dat u de oproep hoeft te missen of aan de kant van de weg hoeft te stoppen!

3. GPS tracker

Mobiele GPS-systemen zijn misschien wel de meest voorkomende gadgets in moderne voertuigen. Elke dag gebruiken miljoenen pendelaars gps om hun weg naar hun werk te vinden, maar niet zo veel gebruiken gps-trackers. Een GPS-tracker kan worden aangesloten op uw smartphone om u op de hoogte te houden van de locatie van uw voertuig. Bedrijven zoals Spy Tec bieden betaalbare trackers om u te helpen ervoor te zorgen dat uw auto niet wordt gestolen!

4. Mobiele wifi-hotspot

Als je een 4G-datafanaat bent, dan is deze volgende gadget perfect voor jou. Met een mobiele WiFi-hotspotbox kunt u uw auto overzetten naar een mobiele router! Instapmodellen. Het is echter vermeldenswaard dat u maandelijks voor gegevens moet betalen, dus controleer voordat u koopt hoe duur uw provider is.

5. Achteruitkijkcamera

Een achteruitkijkcamera is een van de beste aankopen als je je wendbaarheid op de weg wilt verbeteren. Met deze gadget monteer je een camera over je achterste kentekenplaat, die vervolgens live beelden rechtstreeks naar je telefoon streamt. Zo kun je controleren wat er achter je is zonder je nek uit te steken!

6. USB-autolader

Uw telefoon opgeladen houden tijdens lange ritten kan soms een nachtmerrie zijn, maar met een USB-autolader kunt u uw telefoon opgeladen houden, zelfs als u geen USB-poort in uw voertuig heeft.

7. Slimme autoadapter

Als het op onderhoud aankomt, zijn er maar weinig gadgets die kunnen tippen aan een slimme autoadapter. Een slimme auto-adapter is een apparaat dat op uw auto kan worden aangesloten om gegevens over uw voertuig te genereren. Apps zoals Automatic kunnen worden gebruikt om diagnostiek uit te voeren en te controleren op problemen met uw auto. Evenzo zal de CarLock Cloud-adapter uw contacten op de hoogte stellen als u een ongeluk krijgt! Slimme autoadapters zijn een van de beste manieren om tijdens het rijden met uw voertuig te communiceren.

8. Mobiele apps

Ten slotte zijn er een heleboel mobiele apps die bestuurders onderweg kunnen gebruiken, beluisteren en gebruiken. Als u uw telefoon als GPS wilt gebruiken, is Google Maps een geweldige plek om te beginnen, maar dat is niet alles. U kunt ook handige apps zoals Openbay gebruiken om offertes op te halen bij garages in uw omgeving voor het geval u pech krijgt. Evenzo stellen apps zoals Fuelly gebruikers in staat hun brandstofverbruik en algehele brandstofverbruik bij te houden.

Bron: Bob Tom

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie