8 Smart Home-gadgets die uw leven gemakkelijker kunnen maken

8 Smart Home-gadgets die uw leven gemakkelijker kunnen maken

In de loop der jaren is technologie echt gegroeid en desgevraagd zullen we bijna allemaal antwoorden dat we het geweldig vinden hoezeer het ons leven gemakkelijker en handiger heeft gemaakt. Hoe? Er zijn nieuwe gadgets voor thuis die van tijd tot tijd worden uitgevonden en met deze gadgets kan men gemakkelijk verschillende taken binnen een korte tijd uitvoeren. Deze gadgets kunnen worden gebruikt als apparaten of met apparaten, of voor thuis- en kantoordiensten. Zonder verder oponthoud, hier zijn enkele van de beste gadgets voor thuis om uit te checken en te overwegen ze te kopen voor gebruik thuis.

1. FoldiMate

Een gebied waar mensen een hekel aan hebben als het om wasgoed gaat, en ik weet zeker dat veel mensen het met me eens zijn, is het opvouwbare gedeelte. Het kost veel energie en het kost veel tijd om je kleding op te vouwen en in je kast te ordenen. U hoeft zich daar geen zorgen meer over te maken, want deze magnifieke gadget zal al het harde werk voor u doen. Het apparaat werkt als een robot en vouwt je kleding op en ordent ze. Een ding om op te merken is echter dat de FoldiMate-gadget sommige kleding zoals ondergoed, sokken of zelfs enkele grote items zoals beddengoed en lakens niet opvouwt. Dit apparaat kan echter gemakkelijk en vrij snel andere items zoals overhemden, T-shirts en broeken gemakkelijk en snel opvouwen.

2. Sony VPLVW365ES Native 4K-thuisbioscoopprojector

Als u uw tv-kijken wilt transformeren zodat u de beste en helderste kijkervaring kunt krijgen, dan is dit de juiste gadget voor u. De projector geeft een volledige 4K-resolutie en garandeert je dus de beste weergave en hij bestaat ook uit verschillende kijkmodi, waaronder de bioscoopmodus. De contrastrantsoenering van de projector is hoog en is verkrijgbaar in verschillende formaten. De lamp gaat lang mee en is compatibel met HDMI 2.

3. Teco Wasdrooghanger

Als uw huis geen ophanglijn heeft, of geen grote ruimte heeft om er een te installeren, hoeft u zich geen zorgen te maken, want de Teco wasdrooghanger is de juiste keuze voor u. De hangers werken magisch door water uit je kleding te verwijderen en het feit dat er een heleboel kleding tegelijk aan hangt, maakt het handig en gemakkelijk te gebruiken. Houd er rekening mee dat deze gadget is gemaakt om te worden gebruikt met een bepaald gewicht aan kleding en daarom moet u ervoor zorgen dat u de juiste hoeveelheid kleding ophangt voor een betere droging. Ook kan het langer duren om zwaardere kleding te drogen

4. De Dyson Supersonic Föhn

Dit is de beste föhn die momenteel op de markt is, omdat hij voor elk soort haar kan worden gebruikt. Het is ontworpen met een luchttemperatuurmeter die essentieel is voor het verminderen van de hoeveelheid warmte die op je haar wordt gebruikt om extreme temperaturen te voorkomen die het haar beschadigen. Dit zorgt ervoor dat je je haar droogt zonder de natuurlijke oliën te beschadigen. De andere geweldige eigenschap waardoor dit soort droger opvalt, is de snelle werking. We willen allemaal een gadget dat ons leven gemakkelijk maakt en ons helpt onze taken met gemak uit te voeren. En deze föhn is zo ontworpen dat u snel en gemakkelijk kunt werken. Het heeft vier warmte-instellingen die je moet selecteren, afhankelijk van de textuur van je haar en het soort service dat je wilt bereiken. De föhn heeft een lang snoer waardoor je gemakkelijk in een verre hoek van het huis kunt komen.

5. IKEA Heat Harvest

Dit is een unieke uitvinding die gemaakt is om gebruikt te worden in de vorm van meubels. Kortom, het gaat om het gebruik van warmte die wordt geoogst van de gadgets die op een tafelblad worden geplaatst en vervolgens om de warmte te gebruiken om andere gadgets te versterken. Dit betekent dat als u een laptop op een bureau gebruikt, de warmte die door de laptop wordt afgegeven, kan worden gebruikt om de telefoon op te laden. Een ding om in gedachten te houden is echter dat deze verwarmingsmeubels niet zijn gemaakt van normale materialen, omdat ze het gebruik van een materiaal vereisen dat een goede warmtegeleider is en tegelijkertijd goed bestand is tegen hitte om het thermostatische proces te laten plaatsvinden plaats.

6. Sony AROMASTISCH

We hebben allemaal iets nodig dat onze zintuigen kan prikkelen als we ons down voelen of ons niet kunnen concentreren. En Sony Aromastic is de juiste gadget om te gebruiken. Het is ontworpen in een klein formaat, zodat u het gemakkelijk in uw tas of zak kunt laten glijden. Hoe werkt het? Met deze technologie kun je je favoriete geur overal mee naartoe nemen. De Aromastic is gemaakt voor persoonlijk gebruik, omdat het zich niet verspreidt in een gebied dat buiten uw omgeving ligt. Daarom kun je, of je nu in een bus zit of in een vergadering zit, snel je geur pakken en ruiken voor zintuiglijke prikkeling.

7. Amir 3-in-1 cameralenskit

Als je de neiging hebt om willekeurige foto’s op straat te maken, dan is dit het juiste slimme apparaat om te kopen. Het werkt op magische wijze door foto’s te maken, net als een echte camera, en het beste is dat het compatibel is met een smartphone voor een betere opname van afbeeldingen. De lenskit is verpakt met twee verschillende lenzen waarmee je kleine of zelfs grotere foto’s kunt maken. Het enige dat u hoeft te doen, is het op uw smart-apparaat te klemmen en u bent klaar om te gaan.

8. Bewegingsdetector

Dit is een geweldige gadget voor de veiligheid van uw huis. Het is zo ontworpen dat het gemakkelijk een indringer kan detecteren en identificeren die uw huis of appartement binnenkomt. Het waarschuwt u onmiddellijk wanneer het detecteert dat er een onbekende in uw huis of compound is.

Conclusie

Maak je leven gemakkelijker en comfortabeler door de bovenstaande gadgets voor thuis te gebruiken. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen op verschillende gebieden van uw werk of thuis worden gebruikt.

Bron: Bob Tom

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie